Vrem sa muncim!

Quoted post

Elena

#109 Re: Re: Re: Re: Re: calmati-va !!!

2011-12-13 02:11

#105: excalibur - Re: Re: Re: Re: calmati-va !!!

unu' la mana:"sunt proveniti din familii dintr-o categorie sociala nu tocmai favorizata de vicisitudinile vietii"-vrei sa spui ca cei de la aceste scoli de politie,jandarmi,pompieri au educatie precara si caracter cu foarte multe lacune[?!] in schimb nu au fost favorizati de vicisitudinile vietii.intrebare:stii ce inseamna cuvantul "vicisitudini"?daca ai stii cred ca ti-ai da seama ca e un nonsens dar nu-i nimic,de-aia suntem pe un forum,pentru ca orice dobitoc poate scrie sub orice forma si isi poate da cu parerea.

tu nu ai prins esenta problemei si anume faptul ca NU TE POTI JUCA CU NISTE ANI PIERDUTI INTR-O SCOALA A STATULUI!

Raspunsuri

excalibur

#111 Re: Re: Re: Re: Re: Re: calmati-va !!!

2011-12-13 02:34:20

#109: Elena - Re: Re: Re: Re: Re: calmati-va !!!

hopa, elena" si elev anul 3 sunt una si aceeasi persoana. deci uneori te simti femeie! stiu ca in mare parte agentii de politie au derapaje si lacune dar tu esti de-a dreptul deraiat.

VICISITÚDINE, vicisitudini, s. f. (Livr.) Concurs de împrejurări grele, nefavorabile pentru cineva; p. ext. necaz, suferință. – Din fr. vicissitude, lat. vicissitudo, -inis.
Sursa: DEX '98 | Adăugată de oprocopiuc | Greșeală de tipar | Permalink

VICISITÚDINE s. (mai ales la pl.) 1. dificultate, greutate, neajuns. (~ile vieții.) 2. v. încercare. 3. greu, greutate, impas, încercare, necaz. (A depăși o ~.)
Sursa: Sinonime | Adăugată de siveco | Greșeală de tipar | Permalink

faptul ca nu intelegi ce scriu, nu inseamna ca nu ma exprim corect. "vicisitudinile vietii" = vitregia sortii, greitatile vietii, neajunsurile vietii.

la Academie, nu se fac astfel de greseli. respectivii stiu ce inseamna sinonimele si cand le pot folosi. vezi? asta face diferenta!

excalibur

#113 Re: Re: Re: Re: Re: Re: calmati-va !!!

2011-12-13 02:39:50

#109: Elena - Re: Re: Re: Re: Re: calmati-va !!!

daca nu ne putem juca asa cu niste ani pierduti intr-o scoala a statului sa va trimita in Afganistan, Iraq, etc pe aceeasi bani cu care v-ar incadra aici, in tara ca doar ati jurat sa o aparati si nu partea materiala primeaza. si in fond, tara este in criza, toata lumea sufera dpdv material. asta este o idee buna si am sa i-o expun ministrului intr-un mail.