Deschiderea şcolilor şi grădiniţelor (NU învăţământului online)

Quoted post


Musafir

#5

2021-01-11 05:43

Si ce propuneți, doamna Gavril? Să meargă copiii la școală  indiferent de câte cazuri sunt in localitate sau in școală, indiferent de câti copii sunt intr-o clasa? Vă asumati dumneavoastra riscurile? Ce impact credeti ca va avea asupra copilului îmbolnăvirea sau chiar decesul unui părinte, în cazul în care copilul ia virusul de la scoala? Nu toti părinții vrem să ne asumăm riscul! 

 

 

 

Raspunsuri

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2021-01-11 10:48:06


Ionela Gavril
Autorul acestei petitii

#7

2021-01-11 10:50:20

#5: -  

Cine nu doreste sa vina la scoala, sa aiba posibilitatea sa ramana in online, domnule Musafir (va cer scuze, dar asa imi zice site-ul la numele dumneavoastra). Asta as propune. Dar, stati linistit, ca nu o sa se flexibilizeze nimic. Vor sta bietii copii in online mult si bine. Si asa va fi toata lumea multumita. In plus, daca nu doriti sa va asumati niciun risc, exprimati-va!


Musafir

#8 Re:

2021-01-11 20:10:10

#5: -  

Sa faca online cine nu doreste sa isi lase copilul la scoala si sa isi asume ulterior lipsurile psihice si fizice ale copilului. Cu ce va feriti de covid daca parintii lucreaza sau ies din casa, in plus banuiesc ca in toate aceste 10 luni de acest virus ucigas ati scos copilul afara...sa nu mai dramatizam si sa incercam cu totii sa traim cum dorim intr-o tara democrata. Vreti in glob de cristal va exprimati dorinta de a avea posibilitatea sa ramaneti in online si restul care vor sa isi traisca viata normala sa aiba si ei aceasta posibilitate. Cu vaccin sau fara in maxim 1 an de zile se va uita de acest virus gripal, iar unii dintre noi vom trage o mare criza economica si niste copii semi-analfabeti cu probleme psihice si fizice de atata stat la calculator si intre 4 pereti.

Trebuie sa avem posibilitatea sa alegem ce credem ca este bine pentru noi si familia noastra si sa ne asumam ulterior. Mentionez ca sotul a avut minunatul covid la final de noiembrie cu copil izolat acasa pe online, din pacate daca copilul este in online nu inseamna ca si noi putem fi la fel si sa ne izolam luni de zile. Trebuie sa lucram, trebuie sa iesim chiar si la plimbare ca sa nu o luam razna, iar acest virus se pare ca se poate lua daca nu ai imunitate, foarte usor.

Mai mult am parinti in clasa copilului meu care au zis e bine online protejam copilul, pentru ca nu au cu cine sa ii lase ii duc la bunici de luni pana vineri.. vineri ii iau acasa pana duminica pentru ca ei merg la munca.. ei se pot imbolnavi oricand si pot da si copilului care apoi duce la bunici.. deci sa fim seriosi cu acest online ca sa nu aduca copilul acasa covid.. noi il putem aduce defapt oricand ...

P.S siguranta, asumare si responsabilitate nu ne ofera nimeni pentru nimic, nici pentru acest virus, nici pentru teste, nici pentru vaccin, insa toate in spate ofera niste conturi bancare rotunjite frumos. In aceste situatii trebuie sa fim lasati sa alegem cum consideram ca este ma bine pentru noi.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...