Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#50995 Ca sa va intre bine in cap Roibu a castigat procesul in instanta pe dovezi si pe lege

2018-12-30 16:31

Nu Roibu v~a lasat fara salariu boilor Ponta cu Cernev Calea si Talpasanu + penalul Balan si magraonul Parvu plus Dumitru v~a tras~o la cioculet lingailor de cururi PSDiste...

Fraiericilor de serviciu Dumnezeu nu doarme ! Supusi oprobiului public in anii 2013~2018 prezentati ca hotii universali ai Oltchim Roibu si fosta conducere adevarata a Oltchim au castigat astazi definitiv la Curtea de Apel Pitesti procesul privind atragerea raspunderii legat de insolventa combinatului cu Piperea.

Adevarul a iesit la iveala si toate minciunile dezinformarile si denigrarile la adresa lui Roibu si fostei conduceri adevarate (nu politruce) a Oltchim  s~au dovedit imposibil a fi probate de documente si au fost demonstrate ca fiind nesustenabile in instanta.

In consecinta papagalilor vopsiti care l~ati mancat de fund pe Roibu adevarat profesionist ce a  incercat sa dezvolte si sa salveze combinatul in modul cel mai real cu putinta in speranta ca~l veti baga la puscarie pentru elucubratiile voastre politice si interese obscure de Kkt.

Ati luat~o in mana boilor. Sa pupati moastele PSD, sa~i lingeti  trompeta lui Talpasanu si sa va duceti la Cernev ca o sa va dea sa ingurgitati de acum incolo numai ciunga poloneza de la PCC.

Hai pa si la fier vechi ca asta meritati !! Si scheunati in continuare. stiu ca va doare ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Raspunsuri

igus alup cu mata si roibu mai patrut

#50996 Re: Ca sa va intre bine in cap Roibu a castigat procesul in instanta pe dovezi si pe lege

2019-01-02 11:05:35

#50995: - Ca sa va intre bine in cap Roibu a castigat procesul in instanta pe dovezi si pe lege 

LA MAI MULTI ANI EMILEEEEEEEE,SA NE SU..GA POOOLILE patrut cu roibu si talpasanu,escrocul lui roibu


Musafir

#50997 Re: Ca sa va intre bine in cap Roibu a castigat procesul in instanta pe dovezi si pe lege

2019-01-02 11:10:17

#50995: - Ca sa va intre bine in cap Roibu a castigat procesul in instanta pe dovezi si pe lege 

igus ALUP cu mata retardatule de patrut,asta scriam eu picasso acum 6 ani bouleeeeeeeeeeeee,kakatul de roibu e alta poveste mai sooogaciule,intelegi ce spune Fota?