Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#50768 Chinezul

2018-10-25 07:35

Am venit ls DPB ,am vizitat.combinatul dar nu sunt.interedat sa_l cumpar..ce ramane de facut?

Raspunsuri


Musafir

#50769 Re: Chinezul

2018-10-25 11:17:33

#50768: - Chinezul 

Reprezentanții companiilor chineze care se află la București s-au arătat interesați de procesul de privatizare a combinatului și de preluarea rafinăriei Arpechim de la OMV Petrom.

 

Reprezentanţii companiilor chineze BAOTA Petrochemical Group şi JUNLUN Petroleum Co. Ltd. şi administratorii judiciari ai Oltchim, RomInsolv şi BDO Business Restructuring, au semnat luni, în prezenţa ministrului Economiei, Scrisoarea de intenţie în vederea participării consorţiului chinez la procedura de vânzare a combinatului Oltchim. 

Prin acest document, reprezentanţii Oltchim se angajează să asigure companiilor din China cele mai bune condiţii de transparenţă, tratament nediscriminatoriu şi concurenţial în procedura de vânzare a combinatului, se arată într-un comunicat remis de Ministerul Economiei.

Semnarea de astăzi de la Ministerul Economiei a urmat la scurt timp după vizita de documentare întreprinsă de partea chineză în România la sfârşitul lunii octombrie.

Interes pentru Arpechim

Companiile chineze şi-au arătat, de asemenea, interesul pentru preluarea rafinăriei Arpechim de la OMV Petrom, Ministerul Economiei asigurând partea chineză de sprijinul său în facilitarea negocierilor privind funcţionarea integrată a combinatului Oltchim cu rafinăria de la Piteşti.

Semnarea Scrisorii de intenţie se înscrie în procedura demarată de administratorii judiciari împreună cu Ministerul Economiei pentru toţi investitorii interesaţi de privatizarea Oltchim, seria întâlnirilor urmând să continue în perioada următoare şi cu alte companii interesate de combinatul de Râmnicu Vâlcea.

 
 

Musafir

#50770 Re: Chinezul,,,,,,,,,,,te salut si te voi ajuta si la bine si la rau frateeeeeeee

2018-10-25 17:18:13

#50768: - Chinezul 

miiiiiiiiiiiiiiiii de scz.EMILEEEEEEEEEEEEEEE,sa ti dea bunul D ZEU MULTA SANATATE SI FERICIRE,VIN SARBATORILE SI TREBUIE SA FIM SANATOSIIIIIIII,DUMNEZEU SA TI AJUTE,PT. CA O COLEGA DEA MEA A FACUT ACEASI OPERATIE IN 2002 SI E BINE ZAU ,CHIAR E BINEEEEEEEEE,ISI CRESTE NEPOTII,SANATATE LA TOT NEAMUL TAU MAI FRATE,TE PUPA SI VA PUPA REMUS TOATA FAMILIA SI NEAMUL GHIOCA,STIMA EMILE