Suntem împotriva aprobării parteneriatului civil in Romania - acesta va fi primul pas pentru legalizarea căsătoriilor homosexuale (LGBT)

Quoted post

I.D.

#32 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-10-14 18:32

#31: I.D. - Re: Re: Re: Re:  

Am sa ma explic putin ! La nasterea lui Moise s-a pornit un genocid impotriva copiilor noi nascuti pentru ca aveau Duhul Sfant pe care il puteau primi de la DUMNEZEU , adica se dorea terminarea tuturor surselor de Crestinizare ! La Nasterea DOMNULUI Iisus Hristos Mantuitorul s-a vrut acelasi lucru crezand ca moartea trupeasca este suficienta si pentru disparitia vietii sufletesti crestine . Acum vor, aparent, sa pastreze trupurile dar sa omoare sufletele candide ale copiilor prin lipsa de educatie de cult crestin si devierea sufletelor doar la educatia snobista.

Raspunsuri

I.D.

#34 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-10-14 18:33:36

#32: I.D. - Re: Re: Re: Re: Re:  

Acum globalistii se lupta pentru distrugerea unei reguli de viata Crestin-Ortodoxa pe care ne-a Lasat-O DOMNUL Iisus Hristos Mantuitorul si pe care Nichifor Crainic ne-a explicat-o foarte romaneste :   „Lăsaţi copiii să vină la Mine şi nu-i opriţi , căci a unora ca aceştia este Impărăţia lui DUMNEZEU . Adevărat Zic vouă : Cine nu va primi Impărăţia lui DUMNEZEU ca un copil nu va intra în Ea .” Şi , Luându-i în braţe , i-a Binecuvântat , Punându-si Mâinile peste ei . (Matei, 10, 13-16)   "Suntem atâta de creștini , câtă copilărie pură am izbutit să păstrăm în noi până la sfârșitul vieții !" Nichifor Crainic