Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#49973 PST. PE SESTACHE ... NOI CONCEDIERI LA CET!

2017-03-15 08:53

 

Noi concedieri colective la CET Govora

Scris de Adrian Pana, in data de 14 martie 2017
http://www.timpuldevalcea.net/?p=18712

 

Urmaşul lui Borza, administrator judiciar al societăţii desemnat de EuroInsol, a ascuns măsurile şi de această dată, potrivit sindicaliştilor, până în ultima clipă.

Încă un lot de 150 de salariați ai CET Govora SA urmează a fi disponibilizați foarte curând, anunţă surse sindicale din societatea vâlceană producătoare de electricitate şi agent termic. Luni, 13 martie, administratorul judiciar Cristian Gavril, reprezentant al EuroInsol lăsat în locul său de Remus Borza, recent ales deputat de Braşov din partea ALDE, a convocat toţi directorii din societate şi le-a solicitat liste finale cu angajaţii ce urmează a fi eliberaţi din funcţii cel târziu miercuri, 15 martie. Până la închiderea ediţiei nu am reuşit să luăm legătura cu Gavril, însă informaţiile furnizate de sidicalişti au fost confirmate în mare măsură de unii directori care au acceptat să stea de vorbă cu noi fără a fi menţionaţi în articol, cel puţin pentru moment. Nici de această dată măsura nu face parte din vreun calendar stabilit împreună cu reprezentanţii angajaţilor (nici cele patru sindicate de pe platformă şi nici cele din cadrul Exploatării Miniere nefiind reprezentative) şi, pe cale de consecinţă, nici nu există în acest moment criterii clare în funcţie de care să fie stabiliţi cei ce vor urma să rămână fără locuri de muncă.

Contrar normei de funcţionare, cazanul 7 furnizează şi abur industial

Aceleaşi surse ne-au rugat să cercetăm mai aprofundat şi situaţia depăşirii normei de funcţionare pe anul curent a cazanului 7, recent modernizat cu fonduri europene. Conform contractulului, cazanul 7 trebuie să funcţioneze limitat, doar pentru apa caldă şi căldura furnizată pe timpul iernii. Ori, potrivit surselor noastre, această instalaţie furnizează deja şi abur industrial, ceea ce încalcă atât prevederile contractului încheiat cu autoritatea de management care a aprobat fondurile europene cu care a fost modernizată, cât şi condiţiile de mediu asumate în acelaşi context de societate. Din acest punct de vedere, problema aceasta ar putea da alte mari bătăi de cap şi Guvernului, care astfel s-ar afla într-o nouă situaţie de infringement pe care Comisia Europeană să o taxeze ca atare.

Vom reveni cu amănunte!

 

 

Raspunsuri

IAR IGUS ALUP CU MATA GAOAZA,HAI SI CU TACTO CRA CRA TAMBALAGIUL

#49974 Re: PST. PE SESTACHE ... NOI CONCEDIERI LA CET!

2017-03-15 09:22:07

#49973: - PST. PE SESTACHE ... NOI CONCEDIERI LA CET! 

 CIND V A SPUS FOTA CA VOI URMATI ASTIA DE LA CET NU M ATI CREZUT,VINE SI RINDUL VOSTRU MIZERIIILOR,ATI RIS DE FOTA SI OLTCHIM,E RINDUL VOSTRU FRAIERILOR SI SA L PUPATI PE FOTA N POOOOLA,V AM SPUS O INCA  DIN 2015 SEPTEMBRIE[CITITI PETITIA]REMEMBER?

Se pune cep LA CET

#49975 Re: PST. PE SESTACHE ... NOI CONCEDIERI LA CET!

2017-03-15 10:58:49

#49973: - PST. PE SESTACHE ... NOI CONCEDIERI LA CET! 

 cum ma , marele expert in restructurari alde_istul borza care da lectii la tv face iar disponibilizari ?

Un prapadit si asta . In loc sa umble la pilosi ii da afara tot pe muncitori