Vrem AGENTIE NATIONALA de recuperat PREJUDICIILE DE LA MAGISTRATI

Quoted post


Musafir

#10

2016-11-10 07:39

mai intai,ar trebui votata legea raspunderii magistratilor.prea multe vieti si cariere sunt distruse din incompetenta sau la comanda politica

Raspunsuri

Monica Petruţ

#12 Re:

2016-11-10 08:08:42

#10: -  

 EXISTĂ LEGISLAŢIE PENTRU RĂSPUNDEREA MAGISTRAŢILOR şi am menţionat în petiţie câteva prevederi legale. 

Problema este că nimeni din ministerul Finanţelor NU are CURAJUL să formuleze ACŢIUNI ÎN REGRES împotriva judecătorilor şi procurorilor şi PREFERĂ SĂ SPUNĂ CĂ NU EXISTĂ LEGISLAŢIE ÎN ACEST SENS. 

NU vă mai lăsaţi manipulaţi!!! Judecătorii şi procurorii pot să răspundă pentru erorile judiciare pe care le comit, dar TREBUIE APLICATĂ MĂCAR LEGISLAŢIA CE ESTE ÎN VIGOARE, chiar dacă nu a fost acceptată modificarea prin care să existe OBLIGAŢIA statului, prin Ministerul Finanţelor, să recupereze prejudiciile săvârşite de către magistraţi. 

În forma actuală a legii e menţionată doar POSIBILITATEA DE A RECUPERA PREJUDICIILE DE LA JUDECĂTORI ŞI PROCURORI, deci recuperarea sumelor plătite NU e menţionată ca OBLIGAŢIE a MFP, dar asta nu ar trebui să împiedice recuperarea banilor plătiţi din bugetul de stat!!!!! 

Oricare ar fi varianta legii, cea actuală sau modificată, va fi nevoie de o agentie nationala sau un departament în cadrul MFP, care sa se ocupe EXCLUSIV de recuperarea prejudiciilor de la magistrati, adică să aibă în atribuţii DOAR activităţile legate de formularea şi susţinerea acţiunilor în regres împotriva magistraţilor, apoi recuperarea efectivă a sumelor de bani ce au fost plătite din bugetul de stat. 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...