Anulare/Modificare lege statut fizioterapeut !

Quoted post


Musafir

#25

2016-10-21 15:46

5 ani petrecuti in laboratoarele facultatii de medicina si prin spitale, de cele mai multe ori cot la cot cu studentii de la medicina generala, cred ca ma detaseaza de un student cu diploma de kinetoterapeut de la facultatea de Educatie Fizica si Sport.
Cu respect,
Alina J

Raspunsuri


Musafir

#27 Re:

2016-10-21 16:39:42

#25: -  

 Alina J , acest "conflict" este intre studentii bft si studentii de la sport ,nu pentru cei de la farmacie sau asistenta ! Ai inteles gresit ! Cei de la bft si cei de la sport fac cate 3 ani de facultate! Iar cei de la medicina pe profil de balneo-fizio-kinetoterapie spun ca cei de la sport cu profil de kinetoterapie si motricitate speciala nu au dreptul sa profeseze in spitale pentru ca nu au competente CU TOATE CA AMBELE FACULTATI FAC ACELEASI MATERII , CU ACCEEASI PROFESORI DUPA CARTILE CELOR DE LA SPORT DIFERENTELE FIIND URMATOARELE : cei de la medicina se axeaza mai mult pe partea de medicina iar cei de la sport se axeaza si pe sporturile ce le invata in primul an in programul de profilaxie!!!  Asta este defapt problema , nu are legatura cu studentii de la medicina cu profil:asistenta medicala,medicina generala sau laboratoare etc!!! 

Darius

#40 Re:

2016-10-22 15:46:43

#25: -  

 5 ani petrecuti in spitalul de recuperare, cot la cot cu doctorii si cu terapeutii, invatand si lucrand pentru recuperarea tuturor pacientilor, facand practica in toate saloanele de kineto/fizio/balneo, plus facand cursuri de pregatire continua in recuperarea medicala pe diferite afectiuni. Cred ca singurul lucru care ma detaseaza de tine ii farmacologia daca ai avut-o in programa, daca nu, mandria ii sungura bariera dintre noi, tu avand-o din plin.