Legea pentru alăptatul în public

Quoted post


Musafir

#305

2016-08-25 18:19

Sanii sunt facuti pentru alaptat! Societatea misogina ii admira si ii elogiaza cand sunt goi la plaja sau se balangane in decolteul adanc al pitipoancelor pe strazi, in cluburi sau pe sticla. Dar cand vine vorba ca de minunatii si prea slavitii sani sa alapteze un bebe, societatea misogina sufera brusc de pudicitate sau chiar de greata! Cata ipocrizie!!!
Nu este nimic imoral sau scarbos in faptul ca un bebe bea lapte de la sanul mamei lui, cum au baut toti bebelusii de sute de mii de ani! Nu e nimic imoral ca mama lui sa-l alapteze oriunde si oricand, la cerere, adica atunci cand lui bebe i se face foame! Imoral si nesanatos este sa-l tina nemancat pana ajunge acasa sau sa-i dea lapte praf cand este "afara", pentru ca se holbeaza lumea si trebuie folosit biberonul! Imoral este sa-l alapteze pe langa toalete sau prin tufisuri, cu tot felul de toale in cap chiar si la 40 grade, ca sa nu comenteze retardatii oripilati ca au vazut un san in ipostaza naturala pentru care a fost creat: aceea de a oferi hrana unei noi vieti!
Imorali sunt toti cei care se scarbesc cand vad femei care isi foloseste sanii pentru a-si hrani pruncul, in schimb se uita cu limba scoasa la toate panaramele care isi folosesc sanii in cele mai perverse si nenaturale ipostaze pornografice! Intr-adevar aceasta este culmea ipocriziei!!!

Raspunsuri


Musafir

#307 Re:

2016-08-28 23:42:33

#305: -  

 Imoral este ce fac ele pentru copii lor ,mediu dr alaptat e cel de acasa unde te poti SPALA inainte de alaptat si mamele de pe vremuri se spalau ca idee pentru tine da? Nu cum am vazut o vaca acu doua zile cu un copil de 1 an in brate il alapta pe strada MERGEA pe strada statea copilul ca o carpa ia sleampata toata cu transpiratie pe frunde nu vreau sa mi ma gandesc cu eii erau sanii ,pe caldurile astea alaptatul pe unde nimeresti fara sa tii cont de igiena impusa si de copil!!!!e scarbos si gretos