Vrem interzicerea manelelor si a inculturii in Romania !

Quoted post

2016-08-10 16:37

Din cauza asta vreți mă voi sa nu se mai asculte manele ca atunci când v.ați dus în Colectiv și ați murit ca niște sclavi batjocoriți de populație, lumea toată nu conta de ce gen de muzica asculta au sărit sa va facă un bine. Eu ascult aproape toate genurile de muzica in afară de rock... mi se pare o prostie numai mult, nu vreau sa aud Cum zbiară unu care nu are voce în microfon, (aici o sa ziceți ca și manelisti fac la fel) va contrazic deoarece aia când cântă se aude un ritm( mai puțin atunci când cântă de jale) Manelisti nu își taie venele, și au o prestanță când intra undeva, știu sa se comporte fata de niște rockeri prosti... ascult și raportează dar nu orice melodie doar acelea cu poveste, ascult și house , ascult și populara și alte genuri care nu sunt ROCK. Sunteți interesați prosti dacă voi credeți ca se va interzice muzica asta, (adevărul ca unii sau promovat pă niște melodii nu chiar ok Cum ar fi Dani Mocanu  etc )

Raspunsuri

Musafir

#16 Re:

2016-08-11 12:49:48

#11: #1000 -  

Daca asculți rock nu trebuie neapărat sa îți rai venele,draga. Documenteaza-te. E o diferență 

RED

#34 Re:

2016-08-15 20:22:52

#11: #1000 -  

Comentariul tau arata lipsa de cultura si documentare. Vrei sa zici ca "The Beatles", "Pink Floyd", "Metallica", "The Eagles" si multi alti, nu au voce si ca doar tipa in microfon? Si ce zici tu ca e prestabil la manelisti cand merg prin oras cu manelele la maxim, cand ii vezi scuipand guma sau celebra coaja de samanta sau si mai frumos de atat, cand tipa din masina sau claxoneaza cand vad un grup de fete care trece strada. Acestea sunt doar cateva exemple pe care le-am vazut eu si ma resemnez sa le enumar doar pe acestea. Si sa nu indraznesti sa zici ca ce am enumerat mai sus sunt doar cazuri izolate, pentru ca din momentul acela iti pierzi dreptul de a stereotipiza si pe cei care asculta rock.