Morometii la subiectul 3 la bac

Quoted post


Musafir

#878 Re: Re: Re: petitie!!

2016-07-04 20:12

#875: - Re: Re: petitie!! 

 Serios? Treaba de rahat ? Un argument mai valid nu gaseai ? Nu consider ca daca inveti un roman la perfectie e o treaba de rahat, in fine dupa razboi multi viteji se arata.

Raspunsuri


Musafir

#885 Re: Re: Re: Re: petitie!!

2016-07-04 20:19:56

#878: - Re: Re: Re: petitie!! 

 Si daca iti cerea sa scrii despre poezie, puneai acelasi roman pe care l-ai invatat "la perfectie"? La perfectie presupune ca stii cand a fost scris si in ce curent se incadreaza, nu sa regurgitezi ce ai citit din auxiliare de doi bani si internet.

Pentru BAC trebuie sa stii macar cate ceva pentru fiacare tip de subiect. Daca tu consideri romanul interbelic si cel postbelic foarte asemanatoare, iti meriti nota. Si da, uneori e mai bina sa nu scrii nimic decat sa scrii tampenii. Cand (si daca) o sa ajungi la facultate, o sa dai peste profi care corecteaza negativ; pentru fiecare tampenie iti scade din punctajul adunat. Si mai e si vorba aia, "Daca taceai, filozof ramaneai".


Musafir

#889 Re: Re: Re: Re: petitie!!

2016-07-04 20:21:51

#878: - Re: Re: Re: petitie!! 

 Ti se pare ca ii pasa cuiva cata toceala stii tu sa faci? Cateodata tot ce trebuie e sa gandesti putintel, o secunda. Ai trecut degeaba 4 ani prin liceu daca nu intelegi simplul fapt ca daca tie ti se cere sa culegi mere, tu nu  vii cu portocale, si mai faci panarama ca ai muncit degeaba si lumea trebuie sa-ti recunoasca tie efortul.