Ion roman psihologic!

Quoted post


Musafir

#8 Re: Buna

2016-07-04 17:04

#2: - Buna 

 Ar trebui verificat sa verifici ce inseamna un roman psihologic si ce caracteristici are. Idee ca "elevi buni au scris Ion" nu e un argument bun. Iar daca sunt asa buni mai au si alte puncte puse in joc, deci nu ar trebui sa isi faca griji ca nu isi iau bac-ul.

Raspunsuri


Musafir

#9 Re: Re: Buna

2016-07-04 17:08:19

#8: - Re: Buna 

 Poate unii mizau pe aceasta nota. Oricum, nu inteleg de ce trebuie sa fie atata rautate in jurul nostru. Suntem oameni, ar trebui sa ne ajutam daca gresim. Oricum, din cate am inteles si in 2012 a fost o astfel de problema si majoritatea profesorilor au luat in considerare "Ion" ca fiind un roman psihologic.


Musafir

#103 Re: Re: Buna

2016-07-05 10:58:31

#8: - Re: Buna 

 Si daca la restul probelor se vor descurca si vor promova cu brio. Media si notele de la bacalaureat sunt vitale. Atata timp ca unii in scoli au studiat romanul Ion ca roman psihologic si acum stau cu sufletul la gura cu speranta ca oamenii vor fii ingaduitori si vor realiza ca nu doar 10-20 de elevi au scris Ion ci mult mai multi. Oamenii ar trebui sa inceteze sa mai fie asa rautaciosi si sa fie mai empatici. Sa se puna in locul nostru poate copiii lor, rude sau chiar si ei ar fi putut face o asemenea greseala. Incetati cu mesajele astea. Aceasta petitie este pusa la dispozitie pentru cei ce vor sa o semneze. Nu pentru cei ce sunt buni doar la critica.