Examen National

Quoted post

anonim

#1423 Re:

2016-06-29 13:29

#1180: Diana Ewald -  

 E usor a scrie versuri/Cand nimic nu ai a spune...... sunt doua versuri din literatura romaneasca, la mare actualitate in politica romneasca si mai nou pe retele de socializare.

Este drep si corect 3 este raspunsul corect, dar nu este corect sa influectezi viata unui copil, cu o nota obtinuta la matematica, dar care a fost rezultato si din subiete de logica.

Si apropo notele sunt de la 0 la 10, dar nu este obligatoriu sa si fie acordate toate note, prin urmare se pot opri la 8, deci logica, logica dv poate fi contrazisa.

In alta ordine de idei in comentariile de mai sus  o mamica spunea ca fata dansei a factut toate subiectele mai putin acest subiect, deci nu putem spune ca a fost la scoala degeaba.

 Totusi, cheia problemei era acel patratel care arata ca acele coloane reprezinta nr. de elevi, fapt care te ducea la axa care reprezinta nr. de elevi si la rezolvarea problemei.

     IN CONCLUZIE ESTI UN IDIOT, CARE A FACUT O PRESUPUNERE CE A COINCIS CU RASPUNSUL CORECT SI TE IMPAUNEZI SI JIGNESTI FARA MOTIV. IN PLUS NU TOTI IDIOTII CA TINE STIU, CA ATUNCI CAND FACI O DIAGRAMA ESTE OBLIGATORIU SA DEFINESTI AXELE.

     Consider ca un examen care decide soarta unor copii trebuie sa aiba subiecte clare fara a lasa loc de  interpretare. 

Raspunsuri


Musafir

#1454 Re: Re:

2016-06-29 13:33:10

#1423: anonim - Re:  

 BIG LIKE!

Diana Ewald

#1534 Re: Re:

2016-06-29 13:43:14

#1423: anonim - Re:  

 Dar dragă, comentariul meu este absolut justificat.  Ori, spune-mi, ți s-ar părea normal ca un copil care a greșit exercițiul sa ia cele 0,5 puncte pe degeaba, echivaland poate nota altui copil care și-a meritat întrutotul punctajul? Țin sa te anunț, în cazul în care nu știai, ca notele alea îți decid următorii 4 ani din viața. Sa presupunem ca sunt doi copii. Unul are nota 7, cu tot cu exercițiul 6 rezolvat. Celalalt are nota 6,60, fără exercițiul 6 rezolvat.  I se acorda cele 0,5 puncte, face așadar 7,10. Alea 10 sutimi pot trimite copilul cu răspunsul corect la un liceu prost, și pe asta, cu deficitul de atenție într-unul bun.  Asa ca nu îmi zice tu mie ca sunt o idioată, ca nici ție nu ți-am conveni sa apară unu și sa-ti fure locul la liceu.