Petitie anti-petitie

Quoted post

Cristi

#12 Re: Re:

2016-06-29 13:08

#8: alicee3 - Re:  

Am media 10 pe cei 4 ani. Nu e bulan, e gandire logica

Raspunsuri

Musafir

#13 Re: Re: Re:

2016-06-29 13:14:56

#12: Cristi - Re: Re:  

Si ce ne intereseaza media ta? Avand in vedere faptul ca mai mult de jumatate din oamenii ăstia pe care ii numesti " prosti" ( adica profesorii) au spus ca e vina celor care au facut subiectele, tu te crezi mai inteligent☺

Musafir

#89 Re: Re: Re:

2016-06-29 15:47:46

Si daca ai 10 ce ??Ai vazut tu ca sunt definite axele ??

Matematica e Stiință EXACTĂ, nu interpretabilă.

Esti varză !

Anonymuus

#123 Re: Re: Re:

2016-06-29 16:51:29

nu e vorba de gandire logica .. Nu dam examen din logica . E matematica . Nu spun ca cei care au scris 3 sunt prosti sau ceva . Si 3 si 8 sunt raspunsuri corecte . ESTE numai si numai vina celor ce au facut subiectul . Toata treaba asta cu ex 6 de la punctul 1 este interptetabila . Poate ca nu au fost note de 10 la test . Nu spun ca e gresit 3 . Problema este ca nu ar trebui depunctati cei cu raspunsul 8 , pentru ca nu a fost vina lor ca nenorocitii astia nu stiu sa faca un subiect ca lumea , neinterpretabil . Eu sincer , puteam sa scriu 3 , am avut ambele raspunsuri in vizor , dar am ales 8 deoarece casuta aceea cu numarul de elevi era hasurat , la fel ca liniile din grafic . M-am gandit ca aceia sunt elevii . Daca se exprimau cum trebuie , pot sa jur ca , din toti aia care au scris 8 , 90% scriau 3