Examen National

Quoted post

Diana Ewald

#862

2016-06-29 12:25

"Sa le fie rușine celor care au făcut subiectele ", știți ce, fraților? Vouă ar trebui sa va fie rușine.  Exercițiul acela cu diagrama nu necesita vreo minte brici, necesita doar putina atenție, însă normal ca trebuie sa veniți aici cu bățul înfipt în c*r și sa comentați, ca de, vorba aia :" Prostul, dacă nu-i fudul, parca n-ar fi prost destul".  

Numai mame revoltate, niște alienate mai neemancipate decât propriii copii și elevii de clasa a VIII-a, viitori inculți ai țării. Dacă tot e atât de neclară diagrama, ia spuneți-mi și mie, cum de alții au putut scrie răspunsul corect? Ei nu au făcut tot 8 ani de matematica? Nu au învățat aceeași materie? Ba desigur ca au făcut-o, doar ca acum simțiți nevoia sa va impuneți prostește pentru 0,5 puncte. E vina guvernului, ce sa zic, dar ia spuneți-mi și mie, în aia 8 ani în care copiii voștri s-au dus degeaba la școală, oare nu au învățat ca notele sunt de la 1 la 10, nu de la 0 la 8? Petiția asta e o prostie care încurajează incultura și prostia, sper din suflet sa nu se întâmple nimic, ar fi nedrept pentru cei care au scris corect! O zi buna! 

Raspunsuri


Musafir

#931 Re:

2016-06-29 12:33:20

#862: Diana Ewald -  

 Stimata dna sau dsoara, citeste mai intai cum trebuie sa fie expus un grafic elevilor, care sunt elementele ce trebuie sa fie cuprinse ( ma refer aici la precizarea elementelor ce apar pe axele unui grafic) pe acesta si apoi improasca cu noroi. Imi pare rau ca sunt coleg cu acesti profesori care au elaborat subiectul, astazi nu si-au dovedit profesionalismul. Daca asa predau si la clasa precum au elaborat subiectul 6 pun la indoiala profesionalismul lor.