autorizatiemediu

Quoted post

Musafir

2016-05-25 07:08

Sicietatea noastra a intrat in posesia unei autorizatii de mediu revizuita(Cluj)dupa 6 luni de la data depunerii documentelor,autorizatia de exploatare era expirata de mult timp cand am intrat in posesia autorizatiei de mediu revizuita.In acest an(2016)am depus documente pentru alta revizuire in februarie si inca nu ne-a iesit autorizatia.
Ce facem in asemenea situatii,ocoalele emitente de autorizatii de exploatare nu asteapta dupa Agentia de Mediu pana ne elibereaza autorizatia de mediu revizuita,ei ne dau niste termene pentru exploatare pe care trebuie sa le respectam.

De subliniat faptul,ca in 2015 am incasat amenda de la Comisariatul Garzii Nationale de Mediu Bucuresti de 100.000lei,oare cu ce am prejudiciat mediul inconjurator asa tare ?ca nu am avut autorizatia de mediu revizuita(autorizatia de mediu pe domeniu de activitate ne este valabila pana in 2022).

Raspunsuri

alina

#34 Re:

2017-02-16 11:16:55

#3: -  

si noi am am fost amendati cu 50000 lei si am pierdut procesul in prima faza , sa vedem mai departe ce se intampla. Ati platit amenda?