Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Quoted post


Musafir

#1902 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-20 20:12

#1820: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 weekendul asta a fost dezastru la fel si la mn la ora 3 am închis. Nu inteleg de ce nu avem dreptul sa hotărâm singuri daca vrem ca localul sa fie pt fumători sau nefumători. Bine ca plătim toate taxele impozitele si alte minuni. Tigarile sunt legale statul câștigă multi bani de pe urma taxei pe viciu. Pt mine legea anti fumat e o mare porcarie pt Romania!!!

Raspunsuri


Musafir

#1907 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-20 20:23:41

#1902: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Muta te in alta tara dobitocule


Musafir

#1915 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-20 20:48:02

#1902: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Exista spatii de fumat in Europa si in nele tari se fumeaza in baruri. Depinde de oras si zona. Unde am fost eu spatiul de fumatori era prevazut cu ventilatie excelenta, usi glisante, canapele, masute etc. Singura chestie era ca iti carai tu singur cafeluta pentru ca angajatii nu aveau voie sa te serveasca in spatiul acela conform legii. Si era foarte ok asa.

Asteapta sa vezi daca legea se va schimba si daca vor fi permice acele incaperi. Daca nu, incearca sa te documentezi despre transformarea spatiului in bar/club privat. Daca nici asa nu merge, vinde tot si investeste intr-o cabana/ vila prevazuta cu o curte si fa petreceri private, 'la negru'. Iti alegi clientii cu grija si locatia sa fie undeva fara vecini si nici nu platesti taxe.

Avem cluburi in tara asta in care lumea se fute efectiv, cum e posibil sa fie interzis fumatul :)))