Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Quoted post


Musafir

#225 Re: legea CORECTA

2016-03-18 22:53

#15: robert - legea CORECTA 

 In Olanda,țara in care fumatul este interzis existau locuri special amenajate pentru fumători si chiar fumuare speciale in instituțiile școlare ! Asa ca hai sa nu mai fim ipocriți;încercam sa ne adaptam unei vieți europene însă habar nu avem cum ! 

Raspunsuri


Musafir

#227 Re: Re: legea CORECTA

2016-03-18 22:56:51

#225: - Re: legea CORECTA 

 pas cu pas va luam tigara de la gura

DIXI

#2716 Re: Re: legea CORECTA

2016-04-16 06:37:18

#225: - Re: legea CORECTA 

 În şcolile din Belgia sunt amenajate spaţii speciale pentru fumat. Mai mult, sălile sunt dotate cu aparate pentru prepararea cafelei ori a ceaiului pe care le beau profesorii, în timp ce-şi corectează testele şi pregătesc materialele pentru alte ore de curs. Se înţelege că nefumătorii nu trebuie să fie expuşi fumului de ţigară. Se înţelege însă şi nevoia fumătorului, care aşa se poate concentra mai bine. 

Fiecare om îşi formează TABIETURI cu trecerea timpului, ca să se poată adapta condiţiilor de stres. Oare consumul de seminţe, cu aruncarea cojilor pe jos (inevitabil) este o soluţie? Sau guma de mestecat, care te face să clefăi ca un erbivor, dă o notă de distincţie societăţii româneşti, pe care parlamentarii (votanţi ai legilor absurde) şi-o doresc civilizată?

Fumătorii s-au mutat acum în stradă, iar drumul este pardosit de muguri de ţigară. Ce să spun, HALAL CIVILIZAŢIE: a cojilor de seminţe, gumei de mestecat şi a chiştoacelor aruncate pe jos!!! MULT MAI CIVILIZAT ESTE SĂ AMENAJEZI ÎN INCINTA INSTITUŢIEI UN SPAŢIU SECIAL PENTRU FUMAT. Cu condiţia să nu-l frecventeze nefumătorii pudibonzi. DIXI!