Cerem pedepsirea criminalului Mircea Stoica din Mosneni jud. CT !

Quoted post

-

#16 Povestea reala...

2016-02-07 19:47

Cainele a scapat, de la cineva de acolo din sat...( nu era bine legat), asa ca au fost muscate 2 sau 3 persoane in seara aia ( a fost ambulanta pentru a-i lua) unu, stiu ca l-a muscat rau de picior.. si a fost operat, altu de mana de sus la fel de rau, iar ultima persoana, a fost zgariata superficial.. asa ca, treaba cu omoratu, a fost nevoita.. ca doar nu.. "lasa ma.. mai bine ma omoara pe mine cainele.." asa ca, cel care trebuie pedepsit cu adevarat e proprietarul cainelui.

Raspunsuri


Musafir

#74 Re: Povestea reala...

2016-02-07 21:04:14

#16: - - Povestea reala... 

 Dute si impuscate .. da-ti foc .. auzi la el ce poate sa zica ca trebuia omorat .. futu-ti in gat de cretin 

Sa gandim putin

#93 Re: Povestea reala...

2016-02-07 21:23:08

#16: - - Povestea reala... 

 Nu exista niciun fel de scuza sa fie omorat, este un caine si putea fi tranchilizat, dus int-un padoc, cautat stapanul si amendat. Ceea ce a facut individul asta este dovada de afectiuni psihice grave.

ares

#237 Re: Povestea reala...

2016-02-08 08:47:45

#16: - - Povestea re

Nu cred ca este adevarat.nu justifica asta cu nimic.ma intreb daca era cainele tau ai fi spus la fel ca trebuia omorat...in alta ordine de idei si boschetari care fac scandal pe strada la fel ar trebui omorati?..si iti sp sigur ca daca a ajuns ambulanta se sesizau si atoritatile care erau in masura sa il linisteasca.


Musafir

#256 Re: Povestea reala...

2016-02-08 09:38:43

#16: - - Povestea reala... 

 Și dacă a mușcat pe cineva câinele, pentru ce îl chinui așa? Pentru ce îi legi membrele cu sârmă ca apoi să îl omorî? Și de ce te lauzi cu faptul că ai chinuit un animal legat? Asta nu are scuză. Oamenii de genul ăla mi se par un pericol pt societate. Nu ar trebui lăsați nepedepsiți. 

Rallu

#260 Re: Povestea reala...

2016-02-08 09:55:38

#16: - - Povestea reala... 

 Ca sa stii si tu, un pitbull daca este învătat sa fie agresiv, nu te musca si fuge, pitbullul este cunoscut pentru incapatarea de care da dovada cand musca si nu da drumul pana nu vrea el , nu e maidanez sa muste si sa fugă, si daca era asa agresiv de a muscat trei persoane, el cum la prins si la omorât ?? Pe el de ce nu la nenorocit sa ii sară in gât ?? Ca asa merita si el si tu ai toti care gânditi asa, aia care se îmbăta si omoară prin cluburi ca "te uiti urât la ei" ce mortii ma-tii merita ??? Puscărie ?? Sau scaunul electric ?? Gândeste inainte sa deschizi gura ca la stiri vad mai multi morti pe zi din cauza bauturii decat omorati de câini pe an ;-) sezi blând băi 


Musafir

#285 Re: Povestea reala...

2016-02-08 11:06:09

#16: - - Povestea reala... 

 Putea fi eutanasiat ...in cel mai rau caz ..daca era neaparat nevoie :( nu chinuit . De ce au filmat ? De ce a postat poze pe internet ?!Pff .mi e mila de baiatul asta ...ar trebuii examinat d.p.d.v.psihologic si cazat undeva bine.L as putea  jigni in mii si mii de feluri ...dar nu vad sensul ...e ca si cum as vorbi despre nimic .Unde nu -i cap vai de picioare .

Elena

#317 Re: Povestea reala...

2016-02-08 12:18:32

#16: - - Povestea reala... 

 Parerea mea e ca habar nu ai ce vorbesti. Cred ca mizeriile astea de oameni care chinuie animale, de orice fel ar fi ele, sunt niste inadaptati social si nu trebuie lasati in libertate pana nu sunt reeducati. Sa vezi dupa un an doi de inchisoare daca mai vrea sa chinuie pe cineva. la romani, pana si o amenda din aia nesimtita i-ar linisti. Sunt de parere ca este nevoie de legi.

Elena

#654 Re: Povestea reala...

2016-02-09 01:08:21

#16: - - Povestea reala... 

 cum poti tu sa justifici uciderea miseleste a unei fiinte care nu se poate apara? Cainele nu citeste legile si nici biblia.omul, ca fiinta rationala este egala cu un animal? Legat de picioare si omorat.Mi-e scarba de oameni.Si mi-e sila de comentariul tau.Asta gandire de anul 2016.Evolutie domn'le...Iin pesteri cu voi.toti care care ganditi atat de inapoiat!

Anonim

#655 Re: Povestea reala...

2016-02-09 01:12:51

#16: - - Povestea reala... 

 Am crescut 2 pitbulli si in primul rand cu toate ca sunt recunoscuti ca fiind o rasa de caini agresivi comportamentul lor depinde de stapan de felul in care sunt crescuti. Daca stapanul il va invata sa fie agresiv acesta va fi agresiv. Si sunt multi cei care isi iau pitbull doar de dragul de a fi "smecheri " si nu au nici cel mai mic habar de ceea ce inseamna a creste un caine si de a te ocupa de cresterea lui. Si de aici rezulta aceste intamplari nefericite din pacate unde nu este vina animalul ci a omului care este mai animal decat animalul

Cat despre povestea reala mi se pare cea mai penibila scuza pentru a omori acel caine. In primul rand stapanul e vinovat daca e asa si trebuia tras la raspundere. In al 2-lea rand acel psihopat ca un om normal nu e..cum spunea cineva mai devreme daca era atat de agresiv nu l-ar fi atacat si pe el si sa fim seriosi nu cred ca ar fi avut curajul sa faca ce-a facut in cazul ala. De unde rezulta ca omul e un dereglat mintal care pe langa faptul ca a facut ce-a facut a filmat si a pus si copilul sa contribuie la fapta lui ceea ce e cu adevarat de groaza. E clar ca a fost un act de placere si nu de necesitate. Necesitatea inseamna daca l-ai prins sa anunti autoritatile nu sa-l omori si sa filmezi ca act de mandrie.                                                                           Acest om este un adevarat pericol pentru societate si din pacate asa isi educa si copilul ceea ce inseamna ca nici drepturile parintesti si nici libertatea nu ar trebui sa le aiba. Si din pacate nu e singurul sunt foarte multi..

Sper sa se faca dreptate si nu doar in cazul asta ci in multe altele dar asta ar insemna sa se ia masuri serioase in ceea ce priveste permiterea de a creste un animal. Nu la orice deplasat mintal care isi ia caine sa fie "smecher " nu la cei care isi iau caini care mor in batai de caini si multe altele. Si dupa ce cainele nu invata altceva decat agresivitate si se intampla ceva omoram cainele ca "era necesar "

Din pacate oamenii sunt adevaratele animale..

 

Alexandra

#847 Re: Povestea reala...

2016-02-09 16:02:06

#16: - - Povestea reala... 

 Bun. Si cum il scoti tu nevinovat pe psihopatul asta? Trebuiau chemate autoritatile, cainele capturat daca se putea pana veneau acestea. Capturat, nu omorat. Stapanul amendat. Cainele a facut ce stia ca trebuie sa faca. Ce a fost invatat. Un caine tinut in lant toata viata, mai ales din rasa pitt, este o masinarie de ucis in cele mai multe cazuri. Iar de vina e idiotul care l-a crescut. Nu mai dati vina mereu pe animal, animalul nu are inteligenta superioara ca noi. Desi uneori dau dovada de mult mai multa..


Musafir

#868 Re: Povestea reala...

2016-02-09 17:45:16

#16: - - Povestea reala... 

 Oricum nu trebuia omorât așa în chinuri. Ar fi trebuit să cheme poliția. Pedepsit trebuie să fie stăpânul bietului câine 


Musafir

#888 Re: Povestea reala...

2016-02-09 19:10:38

#16: - - Povestea reala... 

 Esti un bou si tu ... ok.. s.a intamplat asa , se anunta autoritalile si se eutanasiaza , nu se omoara prin astfel de metode ...


Musafir

#976 Re: Povestea reala...

2016-02-10 19:58:04

#16: - - Povestea reala... 

 Bai criminalule,nu te mai scuza atat,cei care au dat dovada ca sunt criminali merita pedepsiti (adica tu si fi'tu) ci nu proprietarul...Eu nu cred ca acest catel era atat de violent pe cat vrei tu sa credem noi pt.ca daca era atat de violent nici macar tu CRIMINALULE nu reuseai sa pui mana pe el si sa-i legi labutele cu sarma,praf te facea daca era asa rau cum spui tu,ai facut asta,sperand sa fi vazut ca un erou,dar opss eroare...acum esti vazut CRIMINAL si fi'tu la fel.Sa dea Bunul Dumnezeu sa ai cosmaruri noaptea si poate,poate autoritatile nu vor trece nepasatoare peste aceasta atrocitate.


Musafir

#977 Re: Povestea reala...

2016-02-10 20:05:16

#16: - - Povestea reala... 

 Asta care spune "povestea reala" este chiar CRIMINALUL...Am vazut la el pe fb aceleasi scuze ca si aici,deci el este si se apara cum poate,dar tot un criminal de suflete nevinovate si fara aparare este...jigodie cu chip de om...