Recuperarea pierderilor salariale pentru toti profesorii

Quoted post

Musafir

2015-12-08 09:25

Comentatorul 386 a preluat (trunchiat) din procesul verbal (pe care il poate citi fiecare, integral, pe pv.  al sedintei  comisiei de invatamant, din 24.11.2015) si acuza noul guvern. Dar guvernul lui ponta ce a facut de la sfarsitul lui martie, cand plx320 a iesit de la senat?!... A amanat prin reprezentantii sindicalisti ai PSD, trimitand plx-ul de la o comisie a camerei la alta. In 21 oct. a repasat-o la aceleasi comisii (de invatamant si de munca, care au "rezolvat-o"abia... intr-o luna, nu intr-o saptamana cat era termenul), si aceiasi functionari din esalonul secund ai ministerului educatiei spunand NU. Daca ar fi fost o problema personala a alesilor si a numitilor politic, s-ar fi votat cu ambele maini, urgent!... Ce e aia discriminare in Romanica? Deci, amanare, amanare... Boala lunga, moarte sigura... Pasim discriminati si in al treilea an, apoi tot asa... Vine votul, care mai trimite la o amanare pentru 2017. Sindicalistii sunt multumiti, incaseaza banii. Fac sedinte in loc sa faca orele ca noi... A trimis cineva un link la Tv? A iesit cineva in strada ca sa atentioneze, ca dupa colectiv? Vad ca numai asa se castiga drepturile!... Daca cititi cu atentie pv. s-a propus negociere cu guvernul pe noul buget. Dar cine sa o faca? Stiti ca si prof.Carmen Iohanis este in situatia noastra? Poate ca, daca daca ambii profesori Iohanis ar fi ramas in invatamant, la Sibiu, ar fi luat o pozitie alaturi de noi!... Zic... poate!... Degeaba ni se mai spune intelectuali.

Raspunsuri

Musafir

#395 Re:

2015-12-08 17:20:55

#388: -  

Imi cer scuze daca ati inteles ca acuz guvernul actual , eu doar am preluat ce interseaza pe cei ce au semnat petitia . Am urmarit zilnic de un an de zile ce se intampla cu acest proiect , si vad cum termenele nu sunt respectate , iar discriminarea este acuta in acasta caz .Pacat!