Semneaza petitia,DEMISIA Patriarhului Daniel!!!

Quoted post


Musafir

#1

2015-11-04 00:21

Cel mai mare hot dupa Ponta !

Raspunsuri


Musafir

#14 Re:

2015-11-04 10:00:29

#1: -  

 

dan vasilache

#82 Re:

2015-11-04 12:52:59

#1: -  

 demisia hotului.

Flo

#192 Re:

2015-11-04 14:02:07

#1: -  

 Ala si-a dat demisia , uita-te pe pagina lui de facebook ;)

JoHnnY

#610 Re:

2015-11-04 17:47:01

#1: -  

 Ponta, hot? Handicapatule, uita-te putin cum arata Romania dupa guvernarea Ponta, a adus echilibrul economiei, a crescut salariile de la 700 lei la 1050, a marit pensiile, a dublat alocatiile, a scazut deficitul bugetar, dar ce pl mea sa stie un handicapat ca tine si ca alti 200.000, generatia facebook, naivi, credeti tot ce auziti. Sustineti-l ma pe corptul ala de Iohannis care are 15 dosare penale, cu sute de mii de euro din meditatii, care s-a plimbat in tot acest an, nu a facut nimic ma, nimic. Ponta e acuzat, dar nu se gasesc dovezi, nu se gasesc motive pentru a-l acuza, ratatilor, mai uitati-va la politica putin.


Musafir

#913 Re:

2015-11-04 19:56:50

#1: -  

 


Musafir

#1171 Re:

2015-11-04 22:33:53

#1: -  

 ar trebui luati bani de la biserici lasati cat sa treiasca din mila poporului si salariile de preoti si platite datoriile tarii cu ei ca banii aia nu am fost ei la munca sa ii faca au stat in biserica si sa umplut cutia milei ..nu au facut averile astea doar din lumanari si acatiste si 4 ore de cantare in biserica duminica au facut bani si vile cu felul lor de a pune taxe pe mormantari pe pboteze praznice si asa mai departe 

 

 

Bunul Samaritean

#1234 Re:

2015-11-04 23:54:15

#1: -  

 "Nu judeca ca sa nu fii judecat"; "cu masura cu care judecati cu aceeasi masura vi se va masura voua"; "Judecatile Domnului nimeni nu le stie" -  daca ati fi citit cartile Parintelui Cleopa (de la Manastirea Sihastria, judetul Neamt) atunci NIMENI nu ar fi indraznit sa posteze toate aceste aberatii; sa rastalmaceasca cuvintele Preafericitului Patriarh Daniel.

DAR din pacate multi neaveniti, fara habar ce presupune a fi "crestin" sau uneori prea scoliti ca sa creada in Dumnezeu, manipulati sau mai putin au dreptul la replica... drept pe care l-au castigat tot prin rugaciunilor marilor SFINTII ai acestei tari, SFINTII in preajma carora Preafericitul Patriarh Daniel si-a petrecut o mare parte din timpul sau.

V-a indemnat pe drept sa invatati ce inseamna credinta ortodoxa, sa fiti buni crestini, sa nu cautati razbunare, numai invatand acestea veti trai in pace, impacati cu voi, cu semenii si veti accepta VOIA lui DUMNEZEU. 

Preafericitul Parinte Patriarh a ales sa mearga la inmormantarea unui om simplu, din respect si consideratie fata de victimele nefericitului accident -  ce lucru mai merituos si ce recunoastere mai vrea poporul roman iesit in strada - decat aceasta onoare pe care a facut-o acestei femei simple care in aceea seara se afla la serviciu.

Este de admirat si ma plec in fata Preafericii Sale, ca spre deosebire de oamenii politici a facut un gest omenesc fara valva, fara televiziune, in taina si cu multa smerenie. 

Asta nu reusesc unii oameni sa vada, si din pacate multi... din mandrie, orgoliu, din inversunare, din lipsa de dragoste... vedem oamenii prin prisma propriilor noastre principii de viata si ii analizam si catalogam in functie de calitatile si defectele noastre.

Activitatile filantropice ale bisericii le-ati cunoaste daca ati deschide mai des televizorul, pe postul TV Trinitas la ora stirilor sau ati citi Ziarul Lumina. Aceste activitati nu sunt cunoscute pentru ca nu se vrea publicitate si ... sa spunem lucrurilor pe nume chiar daca ar trebui sa fie publice si aduse la cunostinta oamenilor  - cine vrea sa difuzeze la orele de varf astfel de stiri pe posturile mass-media nationale? Asa ceva nu se transmite, nu ar avea audienta, ratting, pentru ca nu ne intereseaza... traim doar pentru noi, nu pentru altii...

Cine stie din toti cei care ati postat si ati semnat aceasta petitie ca incepand cu aprilie 2013 la initiativa si cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh a fost initiata campania de donare sange "Doneaza sange! Salveaza o viata!", campanie care in saptamana nefericitului accident se afla la a noua editie si datorita careia in aceea saptamana exista sange la Centrul de Transfuzie Bucuresti. Aceasta editie a avut loc in perioada 25-30 octombrie cu voluntari de la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului si s-a desfasurat la Facultatea de Constructii si la Academia Tehnica Militara, si nu se opreste aici ci continua si saptamanile viitoare la Academia de Politie, de Jandarmi conform protocolului semnat cu Patriarhia Romana.  Campania se desfasoara de aproape 3 ani, a inceput in Bucuresti si s-a extins in intreaga tara.

Cine stie din toti cei care ati postat si ati semnat aceasta petitie ca incepand cu luna septembrie 2015 la initiativa si cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh a fost initiata campania "Sanatate la sate!" - campanie care are loc la sfarsitul fiecarei saptamani cu medici voluntari in baza unui protocol incheiat cu Ministerul Sanatatii si se desfasoara la satele din preajma Bucurestiului (Nuci, Glina, Ganeasa, Pantelimon, Sindrilita). 

Acestea sunt activitatile bisericii... daca ati merge duminica la Sfanta Liturghie, daca ati deschide mai des usa bisericii parohiei careia sunteti arondati ati afla mult mai multe si anume ajutorul pe care biserica il ofera familiilor din parohie nevoiase, grija deosebita pe care o poarta pentru batranii din azile si din spitale, grija manifestata pentru oamenii bolnavi... ati stii ca oamenii bisericii - acei preoti despre care vorbiti asa de urat - coordoneaza toate aceste actiuni, fac posibil ceea ce uneori pare imposibil.

Acest OM pe care il judecati si il aratati cu degetul nu a cautat niciodata sa iasa in fata, ci si-a indrumat "oile" (preotii) si le-a cultivat sentimentul umanitatii si al dragostei neconditionate.

Este o rusine pentru poporul roman si pentru toti crestinii acestei tari ceea ce se-ntampla - in loc sa avem decenta sa ne plangem mortii in liniste si sa ne rugam pentru soarta celor din spitale - asa cum fac preotii bisericii si cum au fost indemnati toti crestini ce deschid usile bisericii in acest weekend, caci numai rugaciunile pornite din suflete curate si nu pline de ura si invidie ("din ce masina s-a dat jos ...") ii poate salva.

N-am auzit nici un indemn in aceste zile de a se organiza un pelerinaj la racla Cinstitului Brau al Maicii Domnului, racla adusa din Grecia de la Manastirea Kato Xenia la Cluj-Napoca, indemn sa mergem sa ne rugam, sa o imploram pe Imparateasa Cerurilor si a Pamantului sa ne salveze fratii intru Domnul ce se afla in spitale raniti grav, caci mult face rugaciunea Maicii Domnului in fata Fiului Sau ... dar, in schimb am auzit hule la adresa reprezentantului Bisericii Ortodoxe Romane.

Fratilor sa fim solidari in fapte bune - aceasta este fapta crestina, aceasta este credinta ortodoxa, asta ne invata, nu ce faceti voi ... lozincile pe care le strigati la adresa Patriarhului.

Inainte de a va indrepta impotriva unui uns al Domnului, analizati-va, nu dati cu pietre in cine nu trebuie... nu uitati Mantuitorul a spus cand vroiau sa dea cu pietre in femeia pacatoasa "cel fără de păcat dintre voi să arunce cel dintâi piatra asupra ei" ... si de remarcat, nu a precizat pacatul.

Noaptea este un sfetnic bun, fie ca Maica Domnului si Bunul Dumnezeu sa va lumineze si sa nu faceti nimic necugetat!!!

 

 

 

 

 

 


Musafir

#1261 Re:

2015-11-05 01:14:21

#1: -  

 Cel mai mare hot....ponta e mic copil....!!!

vali

#2266 Re:

2016-06-06 17:18:15

#1: -  

 Hmmmm si tu cum oi fi