VREM SPITALE NU CATEDRALE

Quoted post


Musafir

#705

2015-11-02 11:38

Pentru ca , de-a lungul vietii, am avut doua mari probleme de sanatate . Chestii care se puteau termina la biserica . Dar datorita unor doctori exemplari acum sunt tot aici si dau din picioare. Si mai sunt si motive financiare : se duc mult prea multi bani la biserica pentru niste promisiuni in vant in loc sa mearga la sanatate pentru a vindeca fiinte ( si nu ma refer numai la oameni ).

Si, dupa cum spune si antevorbitorul meu : ar fi minunat daca Bor ar plati impozit pe profit, asa cum plateste orice om al muncii din tara asta  ( si asa ca vai de ea )

Raspunsuri


Musafir

#707 Re:

2015-11-02 11:44:17

#705: -  

banii se duc la biserica din donatii,nu de la bugetul statului...ar trebuie sa gasiti alte solutii,nu sa luati din banii bisericii,de ce nu luati de la cei corupti,care au furat statul?Parca era democratie,au murit oameni la revolutie si pentru libertatea la religie,stramosii nostrii au facut inchisoare in temnitele comuniste pentru credinta si acum facem petitii sa inchidem si sa ardem bisericile,dupa cum vad pe acest forum.Bravo manipulatilor!