Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREANTELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#44637 Re: Re: Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

2015-10-29 14:32

#25884: - Re: Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim !!! 

 

 http://www.zf.ro/ 
19 apr 2013

Gheorghe Piperea:

PLANUL DE REORGANIZARE:

"În ceea ce priveşte al treilea palier, noi pregătim în momentul de faţă nu doar schiţa planului de organizare. Nu orice visător poate să facă un plan de reorganizare la Oltchim. Există doar trei persoane care pot face acest lucru: administratorul special (Bogdan Stă­nescu), adică acţionarul majoritar, administra­torul judiciar şi orice creditor care are minim 20% din creanţe. În această postură sunt AVAS şi Electrica."

"Judecătorul sindic este cel care are un cuvântul final în planul de reorganizare. Noi lucrăm la pregătirea acestui plan de reorga­nizare, dar şi la pregătirea privatizării. La pregătirea privatizării noi încercăm să încheiem nişte contracte care să ne asigure o precalificare a unui investitor."

Raspunsuri

NO COMMENT,INTELEGI TAMBALAGIULE DE CRA CRA?

#44638 Re: Re: Re: Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltc

2015-10-29 14:55:42

#44637: CREANTELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim  

 LA TOTI HOTI ASTIA SI ESCROCI ASTIA PUSI DE PONTA SA FACA DRUMUL MAI ACCESIBIL CATRE ZAREMBA,U...IE DE LA UNU PICASSO,TRADATORILOR.