Noul spital al Brasovului

Quoted post


Musafir

#171

2015-10-16 20:13

Bravo Dane  ai initiativa ...NU GLUMA ...pacat ca nu mai esti managerul spitalui de urgenta brasov cum ai fost din octombrie 2002-februarie 2006 ..... a da am uitat totul din cauza celor 100 de medici si asistente care au trimis scrisoare deschisă Ministrului Sănătății cerand inalaturarea ta din functia dar na ce stiu ei ......sunt doar niste prosti ...Spor la Baccis si la oamenii care le bate vantu prin cap si te sustin .

Raspunsuri

Dan Grigorescu
Autorul acestei petitii

#175 Re:

2015-10-17 14:31:10

#171: -  

 

Înțeleg că proiectul construirii unui nou spital modern la Brașov nu este bun pentru că eu nu sunt bun pentru cei ca tine, care își mai aduc aminte că le-am fost director acum 10 ani și că nu le-a convenit acest lucru. Mai înțeleg că proiectul nu prezintă credibilitate pentru că, odată, în urmă cu peste 10 ani, 100 de angajați ai spitalului din cei circa 2000 au fost semnatarii unei scrisori către Ministrul Sănătății în care cei ca tine se plângeau că sunt conduși prea corect, prea regulamentar (ceea ce însemna că nu mai pot derula șmenuri pe răspunderea mea-ceea ce restul până la 100 nu trebuiau să știe). 

OK, pot înțelege că au mai rămas unii cu frustrări și antipatii din acea perioadă, pot înțelege până și ura viscerală care îi dilacerează pe dinăuntru, dar nu pot înțelege și nu pot accepta ca mii de cetățeni susținători ai acestui proiect să fie jigniți de un anonim, care îi consideră ”doar niște proști”, numindu-i  ”oameni care (sic! - cărora !, măi agramatule !) le bate vântu (sic! - vântul!, măi agramatule !) prin cap” și te susțin”. Măi, anonimule care ai tupeul să mă tutuiești, este clar că tu nu ai înțeles că nu mă susțin pe mine, susțin de fapt ideea, susțin de fapt necesitatea absolută a existenței unui spital modern, bine dotat! Nu mă susțin pe mine, te susțin de fapt pe tine ca să ai unde munci în condiții mai bune și îți susțin și familia în caz că veți fi bolnavi vreodată, măi nedeșteptule!

Dragii mei semnatari ai petiției, îmi cer scuze pentru părțile acide ale acestei replici, dar nu am putut rămâne pasiv la jignirile pe care vi le aruncă cineva care nu are decența să-și asume pe față paternitatea lor. Cu riscul că i-am făcut jocul și am vorbit despre el (deși nu merita!), îmi  pare rău că spațiul virtual permite și astfel de atitudini de o lașitate ce nu dovedește decât un caracter precar al celor care o experimentează! 

PS: Puteam șterge acest comentariu în calitate de administrator al petiției. Nu am făcut-o, ca să demonstrez că nu am a mă teme de jignirile nimănui! Pentru denigratorii proiectului, R.I.P.