Noul spital al Brasovului

Quoted post


Musafir

#45

2015-09-27 20:17

Brasovenii au nevoie si merita un spital la nivelul sec.21.M am gandit la copii si tinerii nostri si la medicii care vor lucra in conditii demne de profesionalismul lor

 

Raspunsuri

Dan Grigorescu
Autorul acestei petitii

#46 Re:

2015-09-27 23:25:25

#45: -  

 Știți ce este surprinzător? În marile orașe ale României, spitalele existente sunt corect dimensionate, pot fi reabilitate, dotate, chiar extinse sau recompartimentate, fiind construite pe o structură de cadre de beton armat. Spitalul Județean este imposibil de supraetajat, este imposibil de recompartimentat, fiind plin de panouri de prefabricate! De aceea clădirea lui, așa cum este, e mai curând bună pentru un spital de recuperare, pe care Brașovul nu-l are, deși este absolut necesar din punct de vedere al noii concepții de reintegrare în muncă și societate a pacienților care au suferit de anumite boli.

Asta pentru cei care, în mod malițios, vor întreba: dar cu actualul spital ce facem, că s-au băgat bani în el! Iată ce facem: spital de recuperare facem! Iar din celelalte clădiri facem cămine-spital sau spitale de cronici, ca să nu mai aruncăm pacienții prin județ sau să fim nevoiți să-i ducem în căminele private de bătrâni!

Cine nu este mulțumit, să știe că mai am multe argumente și idei, toate logice și funcționale. Le mai păstrăm în rezervă, pentru cârcotași!

Cu stimă, D.G.