Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Quoted post

Adrian Bacau

#11243 BOILOR DE ROMANI "ORTODOCSI"!!!

2015-07-20 20:11

Atata timp militati aprins pentru castrarea chimica ori chiar chirurgicala, aidoma practicilor medievale si, din pacate si actuale intalnite in anumite tari si comunitati orientale, atata timp cat militati ca violatorii dezaxati mintal cu efect de manifestare in plan sexual, ce ar trebui tratati, reeducati, consiliati si reintegrati(da, este posibil, chiar si aceste brute pot fi slefuite!)sa suporte la randul lor, pe langa binemeritata pedeapsa penala, ei insisi o scarboasa si abominala fapta de viol, ba inca de sorginte homosexuala, in unitatile care pedepsesc si nu reeduca, dupa modelul norvegian si al anumitor alte tari,...mai indrazniti sa cereti pedepsirea in stil Drăculian a acestor "brute"??? Natie de bolnavi psihic, hoti, imputiti si primitivi ce sunteti, dejectiilor!!!

Raspunsuri


Musafir

#11377 Re: BOILOR DE ROMANI "ORTODOCSI"!!!

2015-07-20 20:27:33

#11243: Adrian Bacau - BOILOR DE ROMANI "ORTODOCSI"!!! 

 Si violul ce e mă, inapoiatule ticălos? E cumva o invitatie la menuet? Un vals, la serată?

Ai vazut tu vreun violator - criminal hăitaş - ajuns la doctorat? Ce sa slefuiesti din ei? Iati-ii acasă la tine!  Păstrează-i în curtea ta! Hrăneşte-i!  Lupta pentru dreptatea lor, reintegratoare!

Fă ceva!!! Noi suntem revansarzi cu criminalii de copii ori de adolescenti.

La bună carceră, măi inapoiatule! la Mult Sex, vesel şi tumultuos în puscaria ta, cea de toate zilele!!! Nai vrea să fii tu jucăria sexuală a bagabontilor de la Jilava. Oricât ai fi tu de jucăuş, crezi că nu ti-ai găsi nasul acolo? Esti convins de asta? Multi idioţi pe lume!