Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#41708 LIVIU POP MINTE DIN NOU. DE DATA ASTA PE DISPONIBILIZAȚII DE LA OLTCHIM.

2015-07-16 07:36

#41705: - LIVIU POP MINTE DIN NOU. DE DATA ASTA PE DISPONIBILIZAȚII DE LA OLTCHIM. 

Articolul din C_URENTUL a fost inspirat de dialogul purtat pe FACEBOOK (www.facebook.com/Pop.Liviu.Marian?fref=ts)  intre un disponibilizat OLTCHIM (bravo Bebe) si LIVIU POP.

Bebe Draghici
"da ceva pentru disponibilizatii de la OLTCHIM carora li s-au furat banii faceti ceva? L aceste intrebari de ce nu raspunzi niciodata? Eimplicat cumva si guvernul asta nenorocit? Ba sunteti un guvern de schiopi si h.., asta sunteti ba , lipitori. Sa ajungeti pana acolo incat sa se fure din buzunarul amaratilor , sa stiti si sa taceti . depaseste orisice imaginatie . Sa va fie rusine"
Îmi place · Răspunde · 14 iulie la 22:48

Liviu Marian Pop
"Pentru ca atunci când PDL-UL a făcut disponibilizarea nu a prevăzut legalitatea acestor bani. Noi avem sumele dar nu găsim baza legală alta decât pana la privatizare."
Îmi place · 14 iulie la 23:24

Bebe Draghici
"Consider acest raspuns gluma lunii Iulie. Concluzia este ca de fapt si dacii au pierdut razboiul cu romanii tot din cauza nenorocitilor de PDL-isti, Mihai Viteazul a fost de fapt decapitat tot de PDL-sti ,N.Balcescu a fost exilat tot de nenorocitii de PDL-sti , din 1989 incoce numai PDL-istii au furat si supt tara asta. Voi sunteti niste c_urati dar aveti premier cercetat penal. Stiu ca ne considerati o natie de prosti si lasi si intr-adevar pe undeva aveti dreptate, dar v-as ruga sa nu ne luati chiar pe toti la pachet. Cum poti spune ca "atunci cand PDL-ul a facut disponibilizari" ca disponibilizarile le-a facut acest guvern, 14 Iunie 2013, chiar incerci sa ne prostesti in fata? "Nu a pregatit legaltatea acestor bani"? La ce legalitate te referi? La o legalitate stiuta numai de voi sau la ilegalitatea (pentru ca la asta sunteti profesionisti) neacordarii acestor drepturi? De OG 36*2013 Art 7 Lit C ai auzit? De legea 53- Codul Muncii Art.67 ai auzit? De legea 62 a dialogului social Art 229 alin.4 cred ca ai auzit. Nu trebuia decat sa fie respectate aceste legi si astazi nu mai trebuia sa fac aceasta postare. "Noi avem sumele dar nu găsim baza legală alta decât pana la privatizare." Foaie verde loboda , porcul creste in padure. Ce baza legala ? Ba voi sunteti nebuni? Ceea ce am spus eu mai sus e baza legala , ceea ce spui tu e ilegalitate. De unde dracului ai mai scos-o si pe asta cu privatizarea? In ce lege ai citit? Spune-ne si noua sa nu murim prosti. A, voi nu va ghidati dupa legile acestei tari, voi va ghidati dupa legile voastre de invractori. Cum iti explici ca noi figuram conform adeverintelor fiscale cu acesti bani incasati? Ma opresc aici, sunteti rusine acestei tari, ne hraniti cu circ iestin , imi e sila ."
Îmi place · 23 de ore
Îmi place · 11 ore

Raspunsuri


Musafir

#41712 Re: LIVIU POP MINTE DIN NOU. DE DATA ASTA PE DISPONIBILIZAȚII DE LA OLTCHIM.

2015-07-16 07:42:44

#41708: - LIVIU POP MINTE DIN NOU. DE DATA ASTA PE DISPONIBILIZAȚII DE LA OLTCHIM. 

 S-a gasit pe cine sa intrebe, pe pop liviu.

Ala e din alt film, ce i se dicteaza, aia spune.

Marioneta.

Ideea e buna din partea lui draghici. Sa ii ia la intrebari pe toti cei implicati. Poate se aplica si in cazul oltchim regula bulgarelui de zapada.