SOLICIT PUBLIC DEMISIA PRESEDINTELUI IOHANNIS

Quoted post


Musafir

#9

2015-07-14 16:33

CE CAUTA ACESTE PERSONAJE SINISTRE PLINE DE CINISM SI AROGANTA FATA DE ROMANI IN FRUNTEA TARII? ,O INTREBARE FARA RASPUNS"PRIMA DOAMNA "HAI SA FIM SERIOSI!
CE CAUTA CEI DOI TRAFICANTI DE COPII CARE IN ACEST FEL AU STRANS BANI PENTRU SASE CASE SI NU DIN MEDITATII"

Cine se aseamana se aduna, spune un proverb romanesc. Asa si cu cei doi traficanti de copii care in acest fel au strans bani pentru 6 case si nu din "meditatii". Ce cauta astfel de personaje in fruntea tarii? O intrebare fara raspuns. Prima "doamna", hai sa fim seriosi ! Ca si Ceausescu, Iohannis i-si plimba consoarta pe banii nostri. Oare romanii nu vad cat de fad este acest cuplu ? In afara de plimbari costisitoare, ce realizari si ce program ara domnia sa pentru cresterea bunastarii populatiei ? Cresterea salariului propriu de 3 ori ? Nu-i ajung banii proveniti din inchirierile caselor cumparate cu bani "stransi cu sudoarea" fruntii ? Un profitor de cea mai joasa speta. Pana si Basescu este invidios pe el.
Romanii, votandu-l, cu satisfactie masochista (ca stupizi sper ca nu sunt chiar toti), in majoritate pe KWJ, si-au dorit sa fie copartasi la un nou jaf national, executat de „guvernul meu” (Klaus .W J. - dixit), in fapt, de exersatele in talharii mafiote „Echipe ale Mortii”(ale lui Traian Basescu): Blaga, Gorghiu, Predoiu, MRU, Videanu, Berceanu, Orban, Coldea, Kovesi, Livia Stanciu, Zegrean etc. Cum dorinta romanilor a coincis cu scopurile „marilor licurici” (SUA, Germania), care au sprijinit victoria celor care „vor sa-si ia tara inapoi”, cum poate un om, indiferent cum se numeste el, sa se opuna unei astfel de combinatii malefice? Pentru el, nu sunt decat doua posibilitati: abandoneaza sau este ucis (la figurat sau chiar la propriu). CONCLUZIE: Natia romana a avut de-a lungul istoriei, cu cateva exceptii, care au avut acelasi deznodamant dramatic, conducatorii pe care i-a meritat. De fapt, asta se numeste, tragic sau nu, DESTIN.- DEMISIA PENALULE KLAUS JOHANNIS!

Raspunsuri


Musafir

#248 Re:

2015-11-11 16:57:41

#9: -  

Bravo. Ai zis foarte bine.

E un presedinte care s-a folosit de un moment tragic ca sa dea jos un guvern. Mi se pare macabra chestia asta. 

Oricum nu vor mai iesi oamenii in strada pt ca "s-a rezolvat problema", adica l-a dat jos pe Ponta.

Ar trebui ca aceasta petitie sa fie pusa si pe facebook ca sa o vada multi.