Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#41342 Ce OLTCHIM? Ce ARPECHIM? Dragnea la Pitesti. PSD in faza "scapa cine poate".

2015-07-10 11:33

Dragnea a făcut în Argeş recensământul primarilor PSD anchetaţi de justiţie.

 

VALENTIN MARIAN 10 IULIE 2015 10:34
http://www.universulargesean.ro/administrativ

Ieri, Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a fost în viziă în Argeş, unde s-a întâlnit cu organizaţia judeţeană a partidului. Au fost prezenţi la reuniune liderii locali, parlamentari de Argeş şi peste 50 de primari.

 

Pe lângă tot felul de discuţii privind organizarea şi strategia pentru alegeri, mai toţi cei prezenţi în sală au dorit să discute şi despre presiunea justiţiei asupra lor. Cel mai vehement pe această temă a fost deputatul Cătălin Rădulescu, şi el cercetat într-un dosar penal. El a criticat conducerea centrală a PSD că nu face nimic pentru a clarifica această situaţie, fiind vizibil faptul că se încearcă distrugerea partidului prin orice mijloace.

Ca să fie şi mai convingător, Rădulescu a cerut ca toţi cei prezenţi în sală care au probeleme cu justiţia să ridice mâna.  Lui Dragnea nu i-a venit să creadă ochilor că din cei peste 50 de edili locali, peste 45 erau cu mâna pe sus, fiecare plângându-se de diverse probleme: mulţi cercetaţi în dosarul Consultanţa al deputatului Drăghici, unii hărţuiţi de ANI pe probleme incompatibilitate, dar şi câţiva anchetaţi de proc_urori pentru aşa-zise nereguli legate de administraţia primăriilor pe care le conduc. 

Singura reacţie a lui Dragnea la pădurea de mâini ce fluturau pe sus a fost una singură: „Cred că mai trebuia cineva să ridice mâna! Acela sunt eu...”     

Raspunsuri

BREAKING NEWS ALERT :

#41343 Re: Ce OLTCHIM? Ce ARPECHIM? Dragnea la Pitesti. PSD in faza "scapa cine poate".

2015-07-10 12:02:57