Scoaterea imunitatii soldatilor americani!

Quoted post

NSPNTJ

#35 Americanii fac ce vor în țară deoarece aceste generații sunt pline de lași și nesimțiți

2015-07-09 17:59

Americanii fac ce vor în țară deoarece aceste generații sunt pline de lași și nesimțiți   

   1. Pentru autor și nu numai. Puteați să amintiți cum a fost omorât și artistul Teo Peter. Obrăznicătura de american a fost lăsat de slugile lor - aleșii noștri pe o "bere și trei mici" să fugă din țară. Desigur șobolanul laș s-a ascuns în SUA unde știa că este protejat de armată și nu numai. De ochii lumii și manipularea naivilor de români, autoritățile americane au mimat un proces. Țara care exportă "democrația" cu rachetele este chiar mult mai plină, decât noi, de lași, egoiști și de mincinoși îmbuibați pe seama amărâților planetei!

   2. Eu cred că moartea artistului Teo Peter n-a fost un accident ci un asasinat prin care americanii au dorit cel puțin să transmită un mesaj unor țări precum România pe care au râvnit-o de mult, au bombardat-o în 1944 dar au făcut-o cadou rușilor contra alt cadou la schimb desigur așa ca între "aliați" între care există o întrecere pe tema dominației pe planetă!

   După perioada președinților Nixon, Ford, Carter (care l-au tratat pe picior de egalitate) Ceaușescu le-a "stat în gât" următorilor președinți. Mai mult le-a desconspirat public planurile agresive după schimbarea cu 180 grade a politicii acestui "imperiu mascat"!

   3. Metamorfozarea politicii americane s-a produs odată cu al doilea război mondial dar mai ales după asasinarea celui mai iubit președinte american John Kennedy. Asasinii nu s-au oprit până n-au exterminat întreaga familie de bărbați Kennedy! Câțiva ani mai târziu după Dallas 1863 l-au asasinat pe Robert fratele care era la un pas de a deveni următorul președinte Kennedy! Acesta nu numai c-ar fi pedepsit pe asasini dar ar fi continuat politica pacifistă a lui John. Trecuseră mai bine de 30 de ani de la asasinarea tatălui iar fiul său John jr. a avut curajul (ignorând primejdia vizibilă din istorie) să-și anunțe candidatura la președenția SUA! A fost un personaj puternic, superinstruit și carismatic ca și toți bărbații din această familie. Își pilota propriul avion care se prăbușește în Atlantic între două zone de uscat, nu prea depărtate, din Caraibe! Se duceau la o nuntă împreună cu soția sa și moare astfel "întâmplător"! 

    Jack (fratele mai mare al lui John și pe care tatăl îl dorea ca președinte) moare ca pilot de vânătoare în al doilea război mondial! John era să nu se mai întoarcă și el în viață din război deoarece vasul său fusese bombardat și s-a scufundat. Prin prezența lui de spirit s-au salvat majoritatea marinarilor din echipaj. Pacifismul acestor bărbați nu era întâmplător, ei au trăit ororile războiului din cauza căruia au avut o pierdere grea în familie! În plus erau urmași de emigranți irlandezi popor supus la genocid de către ocupantul englez al insulei Irlanda aflată azi divizată și frații învrăjbiți inclusiv religios (catolici/protestanți)!

    4. Probabil, John Kennedy a fost primul și ultimul președinte catolic al SUA! Și acesta a fost un motiv de ură a "englezilor" (preponderenți în colonizarea și dominarea SUA după germani) contra unei minorități de irlandezi catolici care nu se împacă cu armata engleză în Irlanda!

     5. Nici după 60 de ani "bizonii" nu știu cine au fost asasinii de la Dallas și nu numai. Au înghițit gulgute în toată această perioadă și nici nu le pasă să afle cum nu le pasă că București nu este Budapesta ungurilor care pe vremea lui Burebista, cel mai mare rege al românilor, se numea Carpis!

     6. Probabilitatea ca artistul să se întâlnească la 4:30 dimineața pe soldatul american beat și într-un bolid este aproape de zero. "Accidentul" trebuia să se întâmple nu cu un anonim român (de care nu afla țara și planeta) ci cu un artist foarte cunoscut. Prin acest "accident" americanii au obținut și rezultatul unui test de nesimțire a acestor generații pentru planul viitor de aplasare baze,etc.

     7. Dacă un astfel de accident, și mai ales după fuga de răspundere a penalului, s-ar fi petrecut în Grecia sau Ungaria, Ambasada Americană ar fi trebuit să fie evacuată de urgență pentru o oarecare perioadă de timp cel puțin până la returnarea infractorului! Chiar și în țări populate de boșimani și hotentoți ar fi trebuit să se ia măsuri de urgență!

Detalii Wiki: Teo Peter -RO | Teo Peter - En

Legat de familia de irlandezi catolici Kennedy, conflictul secular irlandezo-englez: Unificarea Irlandei

Raspunsuri

NSPNTJ

#495 Comportamentul româniilor și bulgarilor la semnarea acordurilor cu americanii

2015-07-17 18:21:46

#35: NSPNTJ - Americanii fac ce vor în țară deoarece aceste generații sunt pline de lași și nesimțiți 

     Acordurile semnate cu americanii de aleșii noștri pe "o bere și trei mici" (primele semnate de către "bulibașa de Chirnogi" - președinte și "bulibașa de Tărtășești" - premier care au dat pe nimic petrolul și gazele țării la hasburgii de la OMV, continuate și de cei care le-au urmat începând cu 2005)  le permite americanilor să facă orice pe teritoriul României, inclusiv să lanseze rachete spre orice țară de pe planetă.

    În aceeași perioadă și bulgarii au semnat acorduri similare cu americanii dar spre deosebire de noi au negociat "în picioare și la sânge" iar americanii nu au obținut "mână liberă" nici în cazul omorârii unui bulgar de un american (care va fi arestat și judecat de bulgari) și nici dreptul de a lansa rachete spre o țară decât dacă aprobă parlamentul bulgar!

   Iată o mică/mare diferență chiar și dintre noi și bulgari care au demnitatea lor și, ca și ungurii (și acum majoritatea lumii), ne consideră țigani deși românii au murit (circa 15000) și i-au eliberat de sub turci în urma războiului 1877-1878 când Bulgaria devine o țară independentă care încă mai deținea și mai deține teritoriu românesc! Este vorba de teritoriul de la linia Varna-Ruse (inclusiv aceste două orașe) și până la granița actuală cu România teritoriul dacic și încă deținut de Mircea cel Bătrân care mai deținea și o limbă de pământ (cu cetățile aferente) de pe malul bulgăresc al Dunării! Aceste teritorii și Dobrogea sunt ocupate de turci după moartea lui Mircea și parte recuperate temporar de marele Vlad Țepeș care cu numai 20000 de țărani neinstruiți și neînarmați corespunzător (ci numai cu furci și topoare) au zdrobit oastea de circa 250000 condusă personal de Mahomed al II-le cuceritorul Constantinopolului care speriase Europa catolică! Peste 100000 de turci din această oaste superinstruită și înarmată nu s-au mai întors! Norocul l-a salvat și pe Mahomed că n-a fost în cortul principal controlat personal de Vlad Țepeș care a pătruns noaptea cu o mână de viteji/eroi în tabăra sultanului!

   Unde-am fost și unde-am ajuns aceste generații lașe, nesimțite, inconștiente care am vândut viitorul a cel puțin șapte generații!