Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#40351 Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim!

2015-06-22 14:53

Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim la ordinul veneticilor din conducere.
Matele alea umplute de la paza cred ca Oltchimul este al lor si ca noi suntem veniti cu pluta pe Olt.
RUSINE sa va fie!

Greva foamei la Oltchim Râmnicu Vâlcea! Cinci oameni care au fost disponibilizaţi au ales această formă de protest, nemulţumiţi că nu au primit salariile compensatorii promise când s-au făcut concedierile colective acum doi ani.

Alţi foşti chimişti spun că mierc_uri vor pleca, din nou, spre Buc_ureşti unde vor protesta în faţa Guvernului şi a ambasadelor. Oamenii afirmă că au datorii la bănci şi riscă în orice moment să îşi piardă casele.

Combinatul vâlcean Oltchim se află de doi ani în insolvenţă şi lucrează la 30% din capacitate.

În 2013, aproximativ 1.000 de muncitori au fost disponibilizaţi. Salariaţii concediaţi cer de doi ani drepturile financiare promise în momentul disponibilizărilor.

 

- See more at: http://stiri.tvr.ro/disponibilizatii

http://stiri.tvr.ro/62021_video.html

 

Raspunsuri

pavilion oltchim

#40353 Re: Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim!

2015-06-22 16:07:53

La oltchim este un faliment mascat ,oxo functioneaza pe pierdere,electrica are dreptate sa ceara falimentul.

 

 

 

 

 


Musafir

#40402 Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim!

2015-06-23 07:43:27

#40351: - Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim!  

 Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim la ordinul veneticilor din conducere.
Matele alea umplute de la paza cred ca Oltchimul este al lor si ca noi suntem veniti cu pluta pe Olt.
RUSINE sa va fie!

 

Uitati fratilor cine face ordine si pazeste combinatul, cine se pune in calea noastra si nu ne lasa in fata Oltchimului - niste "gunoieri", oamenii lui Florin Walter care a coordonat un grup infracţional organizat si care a fugit in Columbia pe taramul traficantilor de droguri.

 

http://saptamana.net/articol/8290

ULTIMA ORĂ / 22.06.2015

Combinatul Oltchim, păzit de o firmă din grupul Romprest.
Societatea a câştigat şi licitaţia pentru ridicarea gunoiului în Râmnicu Vâlcea

 

Omul de afaceri Florin Walter (fost Busca), finul fostului ministru Miron Mitrea, a pătruns pe piaţa vâlceană cu două contracte importante. Cunoscut drept unul dintre afaceriştii români abonaţi la banii publici, Walter a câştigat în această primăvară licitaţia pentru a ridica gunoiul în Râmnicu Vâlcea, iar o firma de pază înfiinţată de acelaşi om de afaceri (Romprest Sec_urity) asigură în prezent paza la combinatul chimic Oltchim.

La începutul lunii mai, cam în aceeaşi perioadă în care societatea lui Walter câştiga licitaţia organizată de Primăria Râmnicu Vâlcea, proc_urorii DIICOT au descins la firma de salubrizare Romprest, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, prejudiciul fiind calculat la aproximativ 18 milioane de euro. Patronul firmei, Florin Walter, s-a sustras urmăririi penale şi a fugit în Columbia, unde s-a ascuns timp de aproape o lună, până când a fost găsit de Interpol.
Potrivit DIICOT, în perioada 2013-2014, Florin Walter a coordonat un grup infracţional organizat format din 23 de persoane, care a desfăşurat operaţiuni financiare din sfera evaziunii fiscale şi a spălării banilor, utilizând ca mod de operare reducerea artificială a profitului impozabil şi TVA de plată, efectuarea unor decontări fictive de la diferite societăţi şi utilizarea de societăţi comerciale tip fantomă pentru realizarea operaţiunilor ilicite.

Florin Busca a iniţiat şi a coordonat aceste circuite financiare pe mai multe paliere, ce au avut drept scop înregistrarea în contabilitatea societăţii Compania Romprest Service SA Buc_ureşti a achiziţiilor, de la diverse societăţi comerciale, utilizate exclusiv pentru emiterea de facturi. Conform anchetatorilor, majoritatea angajaţilor din cadrul firmei de salubritate deţinută de Busca lucrau la negru, iar, pentru a justifica şi a deduce banii plătiţi muncitorilor, Romprest încheia contracte cu alte firme, care la rândul lor încheiau contracte cu alte societăţi, până se ajungea la „un eşalon patru”.
În urmă cu câţiva ani, Florin Buşca şi-a schimbat numele în Walter pentru ca firma sa să poată participa fără probleme la o licitaţie privind prestarea de servicii pentru bazele americane din România.
Firma lui Walter (Romprest Sec_urity) - aceeaşi care asigură în prezent paza la Oltchim - a asigurat paza şi în perimetrul Aeroportului Otopeni, afaceristul reuşind să înlocuiască astfel Jandarmeria Română.


RUSINE PAZEI DIN OLTCHIM!