Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40021 Re: O SA VEZI CITA UMILINTA ATI TRAG MAI MOFLEO,O SA VEZIII

2015-06-14 21:38

#40019: - O SA VEZI CITA UMILINTA ATI TRAG MAI MOFLEO,O SA VEZIII 

 Nu e Ghioca, stai calm si mergi la odihna, este un nebun, boala lui este de dedublare, multiplicarededublata a bolii lui , are nebunie multa, joaca roluri, face scenarii, bate campii, impune el la altii, face el contra toti si se da drept reprezentat disponibilizat si ca asa vrea el..., are excese de nebunie dovedite pe dunga rosie din acte de le are , foloseste metode sa te atate  si pe tine si pe mine si pe oricine ,  sa-i cazi in capcana  sa va injurati...etc. se crede psiholog,  este el bolnav in stare agravata. Confirmat de orice specialist psihiatru . N-are creier, este lipsa, zero, vid..., ne-a tinut asa de multi ani, prin asmutire continua si dezinformare, denigrare, haos, total invers realitatilor si impotriva disponibilizatilor 2013 cat si a multor altora...etc.

Raspunsuri

TU TI PE MATA N GURA, INDIFERENT CINE AI FI.

#40022 Re: Re: O SA VEZI CITA UMILINTA ATI TRAG MAI MOFLEO,O SA VEZIII

2015-06-14 21:48:43

#40021: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: O SA VEZI CITA UMILINTA ATI TRAG MAI MOFLEO,O SA VEZIII 

 ASTA E CRA CRA, SA I MOARA CONSOARTA CU GURA IN PU..LA LU FOTA,HAI SA FACEM UN PARIU CA E MU..ISTUL[TAMBALAGIUL DE CERNEV].........ASTA A FACUT SI LA UZINA DE SODA,NUMAI IMBIRLIGARI SI INVRAJBIRII INTRE OAMENIII.