Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#38866

2015-05-29 18:09

Doame cat de mult imi doresc sa spargeti si sindicatul SLO sa-l detronati pe DIXI, ca acest sindicat sa nu mai fie reprezentativ si pana la urma si in final sa realizati ca o sa o luati in mana ,ca o sa ramaneti cu buza sparta ,ca o sa patiti ce s-a intamplat la ROMPETROL.Si aviz astora care il tot faceti animal pe sudoro-sofer(este genul de forma la cre nu-i dai nume este un nimic)vorba cantecului "Jana nu e moarta,Jana se transforma" asa si cu sudoru -sofer.sudoru-sofer nu este animal, sudoru-sofer s-a transformat in OXIUR.

Raspunsuri

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38867 JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-05-29 19:24:56

#38866: -   <=  Pentru Ghioca... =>

 Sa-i si explicam, deoarece la el limba romana este pe cale de disparitie si simtomele lui, le interpreteaza ca fiind victorie sau erou, ori ceva de lauda, iata la ce se face referire:

Oxiuroza

boala parazitara provocata de infestarea colonului cu un vierme, enterobius vermicularis, denumit in mod obisnuit oxiuri.

Contaminare -parazitii adulti seamana cu mici filamente albe, de mai putin de 1 centimetru lungime. Ei traiesc la suprafata mucoasei colonului fiintelor umane. O data fecundat, viermele femela parcu_rge intreg colonul si isi depune ouale embrionate si infestante pe pielea din jurul anusului, inainte de a muri.
Miscarile viermelui femela provoaca mancarimi, care determina scarpinatul in jurul anusului.

Ouale se prind sub unghii, si este suficient ca persoana sa-si duca degetele la gura pentru ca sa le inghita sau sa le depuna pe alimentele pe care le imparte cu alte persoane pentru ca procesele de autoinfestare si de contaminare sa se declanseze. copiii mai pot transporta ouale si pe jucarii sau pe pleduri, riscand astfel transmiterea bolii.
Ouale ingerate eclozeaza in intestin, se transforma in larve si devin adulte dupa doua pana la sase saptamani.

simptome si semne -Tulburarile provocate de o oxiuroza sunt mai putin importante la adulti decat la copii.
Pruritul (mancarimea) anal, vesperal si nocturn, este un semn important de oxiuroza. El impiedica un somn calm al copilului, somnul putand fi intrerupt de cosmare.


Diagnostic - Viermii sunt uneori vizibili in regiunea anala, la suprafata scaunelor sau in chilot. In afara acestor cazuri, cea mai buna metoda de diagnostic consta in prelevarea de oua la marginea anusului pacientului cu o banda de hartie adeziva (Scotch-test) si examinarea lor la microscop.

PIPEREAAAAA,NU STI NIMIC MAI MU...ISTULE?

#38868 NU S A TRANSFORMAT IN OXIUR,S A TRANSFORMAT DRACU IN INGER PESTE NOAPTE.....

2015-05-29 21:31:12

#38866: -  

MU...ISTUL ASTA DE GHIOCA NU A INTELES CAM CUM STAU LUCRURILE IN OLTCHIM,CA NU MAI MERGE CU MINCATUL RAHATULUI DAT DE TACSO CERNEV,DE CE SPUN ASTA,PT.CA IMPUTITUL SI NEMERNICUL DRACULUI IAR MINTE CA D NUL ROIBU A DISTRUS MENTCHIMUL.......SI ACUM SA VA SPUNA FOTA CUM STAU LUCRURILE SI CU MENTCHIMUL;CIT A FOST D NUL ROIBU [2012]NU AU PLECAT DIN MUNCITORI DECIT 58,DUPA DEMISIE SI DUPA GREVA ACEEA ORDINARA,CIND EU LE AM ZIS LA CERNEV[CRA CRA]SI LA D NUL DIR.OLARU SA NU UITAM DE MENTCHIM[AM MARTORI MULTI GREVISTII]CA EI SUNT COLEGII,FRATII SI PRIETENI NOSTRII,CE MI S A RASPUNS DE TAMBALAGIUL DE CERNEV,NU UITAM D NULE FOTA,CE A URMAT MIZERIO DE GHIOCA,PLECAREA IN LUNA SEPTEMBRIE CHIAR A SOTIEI LUI TUGURIN[29 IN SOMAJ],IAR ESCROCII DE CERNEV CU POPESCU VALENTIN,BALAN[CET]FACEAU ANGAJARI DIN EXTERIOR IN OLTCHIM[AM CAZURI SI DACA E NEVOIE LE VOI DA]A URMAT APOI MIZERIA VOASTRA CERNEVISTILOR IN FRUNTE CU MAGRAONUL DE CERNEV SA INCERCATI SA MI INCHIDETI GURA,AI UITAT MU ISTULE?..........NU V ATI LINISTIT SI ATI CONTINUAT SI CU NEMERNOICUL DE TALPASANU SA DATI OAMENII AFARA DIN MENTCHIM[PRINTRE CARE SI SOTIA MEA].........DECI DIN 250 CARE AU RAMAS DUPA PLECAREA D LUI ROIBU CITI ATI MAI DAT AFARA SI CITI MAI SINT?....TOATE ACESTE NEMERNICII,AU FOST FACUTE DE ESCROCII;BALAN,CERNEV,POPESCU VALENTIN,TALPASANU,VINCEA[CARE TREBIUIA SA APERE OAMENII ]...ACUM REVIN SI INTREB ,CINE A ZIS CA PRIORITATEA NR.1 ESTE OLTCHIM SI APRPECHIM IN 2012 LUNA IUNIE,NU USL ul?....CE AU FACUT DE FAPT ESCROCI DE PONTA SI CRIN ANTONESCU ,S A VAZUT TRADATORILOR DE OLTCHIM,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,FOTA NU UITA MAI GHIOCA,BURDOAZA SI CERNEVEEEEEEEE,NU AU INTRAT ZILELE N SAC..........DACA SE MERGEA CU OLTCHIMUL SI NU SE OPREA DE PONTA SI ALTI BANDITII,D NUL ROIBU NU ERA FORTAT SA DEA AFARA NICI PE ACEI 58 DE ANGAJATI,DAR SECTIILE FIIND OPRITE NU A AVUT CE FACE,DAR REVIN SI VA INTREB,DE CE BANDITI DE LA PUTERE[PSD SAU USL]NU AU REPORNIT,PT. CA AU PROMIS?.......IN CONTINUARE JOC..URILE AU CONTINUAT CU MINCIUNI SI MINCIUNELE,ORICUM,NOI TREBIUIE SA MULTUMIM CIOCOIULUI DE DAN DIACONESCU CA LE A STRICAT SAU V AU STRICAT MAGARIILE CU ZAREMBA,CA ALTFEL ERAM PLECATI ACASA DIN 2012,SA VA FU...T IN GURITEEEE,EU FOTA,HAI PA,PAPAGALILOR SI TRADATORILOR DE OLTCHIM.....AM UITAT SA SPECIFIC CA BANDITII DE CERNEV,TALPASANU SI POPESCU  V,AU TRECUT SI LA A FURA DIN OLTCHIM NOAPTEA CU TIRURILE FIER VECHI,OARE FIER VECHI MAI TALPASANULE SI POPESCULE V.?