Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#37179 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-05-06 13:38

#37161: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? 

 

bai baieti, solutia nu e postarea si rerererererererer la infinit, e obositor si pentru tine si pentru noi si nu intamplator se iau toti de tine.

daca aveti pe acasa tarusi, furci, coase, topoare , barde , asta a mai ramas ultima solutie.

daca intr-un stat de drept mori cu dreptatea in mana , atunci haideti daca sunteti barbati adevarati sa ne facem singuri dreptate si nu sa stam pe taste asteptand miracole de la un calculator

Raspunsuri

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#37181 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-05-06 13:50:55

#37179: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? 

 BAI STI CE A ZIS JUDECATORUL-SINDIC, NU ARE DOMNE INFORMATII 2013-2015, SINDICATELE NU SUNT IN PROCESUL ASTA SI NU EXISTA ( STIU SA VA INCASESE COTIZATIILE CHIAR SI CREANTE EI LE VOR PRIMI SI AU SALARIILE LA ZI LA FEL SI CONDUCEREA OLTCHIM ACHITARI LA ZI, AU " MUNCIT " MULT FURAND...)..., PIPEREA NU A ADUS DOMNE TABELUL CU DISPONIBILIZATII SI SUMELE LOR ( ILEGALITATE DUPA ALTE MULTE ILEGALITATI...COMISE ), NU SUNT DOMNE DOSARELE ACOLO, NUMAI NISTE NEMERNICI DINTRE VOI AU SEMNAT UN PROTOCOL ( FIRESC SPUNEM NOI DISPONIBILIZATII 2013 ESTE ILEGAL PENTRU CA NU NE-AM DAT ACORDUL SI NICI IMPUTERNICIT PE NIMENI, ESTE PENAL SA FACI IN NUMELE ALTORA ILEGALITATI ) , EI AU RUPT-O LA FUGA SI AU LUAT BANII ( INCALCAND TOATE LEGILE PE CARE SE JUDECA OLTCHIM ) , ALTII UNDE SUNT???

BINE EU TI-AM SPUS PE LIMBA NOASTRA SA PRICEAPA TOTI, EEEE... ZI TU.

 APROPO, SA NE SPUI SI NOUA CATI SUNTEM 969 SAU 929 SAU DUPA CE AU FURAT STARTUL ALTII AM  AJUNS  860 SAU DRACU PIPEREA  STIE CAT???? PIPEREA NU VREA SA VINA CU NUMARUL EXACT SI NICI SUMELE REALE VALOAREA REALA DIN ACTELE PE CARE LE DETINEM SI TOTALA A CREANTELOR DE ESTE OBLIGAT PE LEGI SA LE ACHITE LA TOTI SUMA DIN ACTE DE O REPOSTAM NOI RE:RE:RE:RE:RE REPUBLICAM INSISTENT, NUMAI CA EI FAC  DISCRIMINARI  PRIN DEVORARE VAMPIRIZATA ECONOMIC, ASA CUM A SPUS MATEITA, OMUL LUI PIPEREA SI SUSTINUT DE PIPEREA & CO. INTRODUS IN OLTCHIM PENTRU A VAMPIRIZA ECONOMIC SI ALTE ILGALITATI, ESALONARI ( ACEST TERMEN NU EXISTA IN LEGI FIIND ILEGAL SI PENAL ), NICI PROTOCOALE NU EXISTA, NICI MODUL DE ACHITARI ..., A LOR TOTAL IN AFARA LEGILOR..., FIIND PENALE, CONDAMNATE DE LEGI SI IN SPECIAL LEGEA INSOLVENTEI DE SE JUDECA OLTCHIM, LEGEA 85/2006.

ESTE VALABIL SI PENTRU VOI ASTIA DIN OLTCHIM INCA ANGAJATI, AVETI CREANTE SALARIALE BLOCATE DE PIPEREA PENTRU CA SE INFRUPTA DIN ELE, TREI LUNI FURATE DIN TIMPUL INSOLVENTEI CEEA CE ESTE PENAL IN INSOLVENTA N-AI VOIE SA COMITI ASTFEL DE ILEGALITATI CU  SUME GENERATE CREANTE CU_RENTE  SPRE ACHITARE SI PRIORITATE, PRIMII SI DE DREPT LA ACHITARI VALOAREA TOTALA DIN ACTE SUMA INTREAGA, S-A FOLOSIT DE SUME DE SALARII BANI IN TIMPUL INSOLVENTEI OLTCHIM 2013 FARA ACORDUL NOSTRU A CELOR DISPONIBILIZATI 2013, IAR VOI DACA ATI SEMNAT SA FITI SANATOSI CA VA FURAT SI A MANCAT BANII IN TIMPUL INSOLVENTEI OBSERVATIE 2013-2015, AZI AVEM PLAN DE REORGANIZARE ORI EI NU SUNT CAPABILI SA ACHITE SALARIILE TUTUROR IN INSOLVENTA 2015 PE ACTE ACHITARI CU_RENTE CREANTE, INSIRANDU-LEEE DUPA CUM DORESC EI, NU SI CUM SPECIFICA LEGEA 85/2006.

Prefectul Dumitru Cornoiu, acuzat de deturnarea a 9 milioane de euro  http://www.infopuls.ro

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile! http://www.viatavalcii.ro/index.php

Marţi, 03 Februarie 2015

La sesizarea Sindicatului Liber Oltchim, Inspectoratul Teritorial de Muncă Vâlcea a efectuat un control în domeniul relaţiilor de muncă la SC Oltchim SA, societate aflată în insolvenţă. Sesizarea Sindicatului Liber Oltchim, condus de preşedintele Mihai Diculoiu, a avut cinci puncte pe care inspectorii de muncă au trebuit să le verifice. Astfel, pentru primul cap de acuzare, neplata drepturilor salariale către angajaţii actuali ai Oltchim, ITM-ul a constatat că angajatorul nu a plătit drepturile salariale aferente chenzinei a II-a pentru luna octombrie 2014 şi lunilor noiembrie şi decembrie 2014, fiind încălcate prevederile Codului Muncii. Drept urmare, ITM a dispus ca măsură cu termen de realizare data de 25 februarie 2015, prezentarea dovezilor de achitare a acestor drepturi salariale. Al doilea capăt de acuzare al sindicaliştilor de la Oltchim a fost în legătură cu neacordarea plăţilor compensatorii către cei 969 de salariaţi disponibilizaţi în data de 14 iunie 2013La această sesizare, ITM a informat Sindicatul Liber Oltchim că a efectuat un control în luna iulie 2013 şi a dispus măsură în acest sens. Angajatorul nu a realizat-o şi a fost sancţionat contravenţional. Însă, având în vedere conflictul de muncă creat prin neplata drepturilor salariale, ITM transmite salariaţilor că se pot adresa instanţei judecătoreşti în termen de 3 ani de la data naşterii dreptului întrucât: „întârzierea nejustificată a plăţii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului” – art. 166 alin 4 din Codul Muncii. O a treia solicitare de verificare făcută de sindicate a fost cea cu privire la detaşarea salariatului Marius Pârvu. ITM a verificat şi a transmis că aceasta a fost făcută în conformitate cu prevederile Codului Muncii. Faţă de această solicitare, ITM-ul a transmis Sindicatului Liber Oltchim că societatea a pus la dispoziţie documente/note de relaţii conform cărora „compensarea datoriilor la bugetul de stat consolidat s-a efectuat de organul fiscal, contribuţiile aferente salariilor compensatorii fiind compensate integral cu TVA de recuperat”. Aşa că, ITM-ul îi îndrumă pe sindicalişti să se adreseze organului fiscal competent. Joi, 5 ianuarie, administratorul judiciar de la Oltchim trebuie să depună planul de reorganizare, conform protocolului semnat în data de 16 ianuarie 2015 între o delegaţie de salariaţi disponibilizaţi, reprezentanţi ai consorţiului de administratori judiciari şi liderul SLO, Mihai Diculoiu. Planul de reorganizare trebuie să prevadă plata integrală a creanţelor cu_rente (deci şi a salariilor compensatorii) şi plata integrală a creanţelor salariale (sumele înscrise în tabelul creanţelor). Mai sunt trei zile şi vom vedea dacă administratorii judiciari se vor ţine de cuvânt.

  Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri  http://www.impactreal.ro/

 

Data publicarii: 25-03-14
Membrii CAR Oltchim s-au trezit fără bani, după ce au constatat că, în ultimii ani, multora dintre ei li s-au reţinut din drepturile salariale ratele pentru CAR, dar acestea nu s-au mai virat către organismul financiar. Mai mulţi membri ai CAR Oltchim acuză astfel faptul că persoanele care aveau obligaţia legală de a le apăra drepturile, adică Consiliul de Administraţie al CAR, nu au ridicat nici-un deget împotriva celor vinovaţi de deturnare de fonduri. În ziua de 25 martie a fost programată conferinţa CAR, iar păgubiţii sunt hotărâţi să înlăture actuala conducere a organismului, dar sesizează în acelaşi timp, în mod public, autorităţile de cercetare penală.

 

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

S-AU DISTRAT, AU RANJIT, AU JUCAT PE MESE SI PORCAIT, MAIMUTARIT, INJOSIT, UMILIT, SPURCAT, FURAT...ETC SI MULTE ALTE ILEGALITATI COMISE DE EI, ACUM VINE SOCOTEALA SI TRASUL LA RASPUNDERE, TOTI, ESTE PRECIZATA VORBA VOASTRA, TOT POPORUL, TOATA TARA, TOT CARTIERUL, TOTI ...., ASA CUM VA PLACE VOUA SI VA EXPRIMATI VOI IN NUMELE LA TOTI, GRUPURILE DE INFRACTORI TREBUIE ADUSE IN FATA INSTANTELOR, SA DEZVOLTE EI..., CUM FACEAU SI CUM PROCEDAU PE FERICIREA LOR SI NECAZUL NOSTRU  CU  DEMOLAREA PRIN DISTRUGERE OLTCHIM. JUDECATORII VA ASTEAPTA PE TOTI!!! N-AM IDEE PROCU_RORII CE PAZESC???? AU TREABA CU  ASTIA !!!!!!!