Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

VALCEA SI ARGES LOVITA DIN PLIN DE VICTOR VIOREL PONTA

#36842 Re: ANDREI GEREA a pierdut trenul - e plina tara de prosti care se dau destepti!

2015-04-28 10:25

#33319: - ANDREI GEREA a pierdut trenul - e plina tara de prosti care se dau destepti! 

 

 

ANDREI GEREA DESPRE DEZAFECTAREA RAFINĂRIEI ARPECHIM: „CÂND PIERZI TRENUL, PIERDUT RĂMÂNE!”

http://www.jurnaluldearges.ro/

Published on 05 February 2015

Intenția tot mai evidentă, chiar dacă neconfirmată oficial, a celor de la OMV de a nu mai aștepta o eventuală privatizare a Oltchim Rm. Vâlcea la pachet cu Arpechim Pitești și de a proceda în viitorul destul de apropiat la dezafectarea rafinăriei piteștene a pus pe jar comunitatea locală.

Unul dintre cei de la care piteștenii așteptau să se implice în rezolvarea problemei Arpechim atât în calitatea sa de deputat de Pitești cât și în cea de membru al Guvernului (fost ministru al Economiei, actualmente ministru pentru Energie) este Andrei Gerea care spune că deși discuții există în continuare, șansele de salvare ale rafinăriei sunt practic nule.

Din păcate s-a cam pierdut trenul și, știți cum e, când pierzi trenul, pierdut rămâne! E adevărat că la un moment dat a existat un interes din partea unei companii chineze să preia Oltchim și Arpechim, pentru că noi așa făcusem construcția, cu cele două la pachet, iar ei aveau inclusiv extracție, dar din păcate acest interes nu s-a materializat. E adevărat că discuții există în continuare, că nu s-a renunțat la privatizarea Oltchim dar din nefericire și eu cred că în privința Arpechim s-a pierdut trenul. Mai ales că Oltchim poate funcționa și cu materie primă adusă din altă parte direct în divizie deși ideal ar fi fost să primească materie primă de la Pitești”, a declarat referitor la acest subiect Andrei Gerea pentru Jurnalul de Argeș.

Raspunsuri

Disponibilizări OLTCHIM 2013

#38062 Re: Re: ANDREI GEREA a pierdut trenul - e plina tara de prosti care se dau destepti!

2015-05-19 05:52:25

#36842: VALCEA SI ARGES LOVITA DIN PLIN DE VICTOR VIOREL PONTA - Re: ANDREI GEREA a pierdut trenul - e plina tara de prosti care se dau destepti! 

 

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA, VA DOVEDITI PROFESIONALISMUL SI COMPETENTA!!!!!SE APLICA IN REGIM DE URGENTA JUDECATOR-SINDIC RAMNICU VALCEA CONFORM LEGII 85/2006 SI TOATE LEGILE IN SUSTINERE. 

Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA, CONDUCEREA SI ADMINISTRATORII JUDICIARI SI TOTI ACIUTII  LOR, AFARA DIN OLTCHIM !!!!!!!!!!

8 mai 2013

Lichidatorii judiciari Gheorghe Piperea şi Remus Borza, precum şi consilierul onorific al premierului, Ionel Blănculescu, au dezbătut subiectul la "Prim Plan".

http://stiri.tvr.ro/

Manualul de management al restructurarii.

Reorganizare:

1. La nivel operational

2. La nivel financiar

3. La nivel contabil

4. La nivel comercial

5. La nivel legal

si

6.  La nivel resurse umane

Blanculescu la TVR1. 

 Manualul Piperea la tvr:

8 mai 2013

1.Finantarea  capitalului de lucru la minim 30 milioane euro

2. Oltchim II infintare

3. Pregatirea unui contract cu acest investitor (care sunt mai multi...), pentru a putea sa primeasca o obtiune de privatizare in septembrie sau octombrie 2013,  cand se va vota planul de reorganizare.

Piperea la TVR 1.