Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Viorel
Musafir

#36252 Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-17 05:34

#36251: CREANTELE OLTCHIM. - CREANTELE OLTCHIM: 

 Obositor esti omule.

Pui la nesfarsit aceleasi lucruri.

Crezi ca nu ne-am prins din prima?

Nu te supara, dar postarile tale repetate devin putin obositoare.

Multumesc pentru eventuala intelegere.

Raspunsuri

CREANTELE OLTCHIM.

#36253 Re: Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-17 06:31:57

#36252: -  Viorel
Musafir

 CE TE DERANJEAZA MUSAFIRULE ???? CE TE DERANJEAZA ????? CE INSEAMNA " PUI LA NESFARSIT"  PENTRU TINE SI " LUMINATIA " UNORA CA TINE  ???? NU MA SUPAR, TE INTREB FOARTE CIVILIZAT, LA NIVELUL DERANJARILOR TALE.  ESTI FOARTE "SENSIBIL"  SAU NU-TI PLAC CREDITORII AIA MUUUUUUUUUUULTI, CREANTELE ALEA MUUUUUUUUUUUUUUUULTE NEACHITATE SI CARE STRANG DAUNE-INTERESE PENTRU PREJUDICIILE CREATE, TERMENELE, DECIZILE, INFORMATIILE DIN MASS-MEDIA, ALTE INFORMATII UTILE SI FIRESC LEGILE, MULTE LEGI, PE CARE TU SI ALTII LE CONSIDERI POSTARI REPETATE SI DERANJANTE,  MUSAFIRULE, ...DE CURIOS MACAR FI ATENT CA MULTE ASPECTE SUNT DE ACTUALITATE, NOI - NOUTE INFORMATII, SI LEGILE RAMAN LEGI SI PE LUMEA CEALALTA DACA NU STIAI, ASA CA, ACOLO NU AI SI NICI AICI NU AU DE  CE SA FI DERANJAT/ I. MULTUMESC  PENTRU EVENTUALA INTELEGERE, SI NU MAI FI DERANJAT ATAT, EU CONSIDER CA SUNT DERANJAT  SI CHIAR MI S-AU ADUS PREJUDICII SI DAUNE, ATATA TIMP CAT AM PLATIT, PLATESC, PLATIM, SI SUNTEM FURATI, IAR FURATI, FURATI REPETITIV ....SI MULTE ALTELE, NI S-AU ADUS SI NI SE ADUC TOT NOUA PREJUDICII SAU DAUNE SI CREANTELE SALARII INCA RAMAN FURATE SI NOI  PAGUPE SI DAUNE, NOI - NOUTE, LA SECUNDA!!!!!!!!!!!

P.S.: SPUNELE SA NU MAI DOARMA SI SA PUNA MANA SA MUNCEASCA LENESILOR, OBOSITILOR SI VAICARITILOR DE ATATA FURT A VIETII PE CARE O TRAIESC, TRANTORILOR  CARE VIN LA JOB OBOSITI SA DOARMA SI CARE MULTI SUNT PE  BANII MEI PLATITI INCA DIN MUNCA MEA, DE SUNT ATAT DE DERANJATI..., CONCEDIATII CA SUNT PROSTI, PREA PROSTI SI VESNIC DORM PE EI, PREA CA LA  ....,   SA LASE OAMENII  IN PACE SA NU MAI HARTUIASCA SAU ALTE  CRETINISME LA CARE ZIC EI SUNT "EXPERTI",  IAR EU TRAG APA ACOLO UNDE SPUN EI, PENTRU CA SUNT DEJECTATI DE FELUL LOR DE A FI ....,  ASA SPUN PROSTII SUNT "EXPERTI"..., LASATI OAMENII IN PACE CA DE ANIMALE AVEM ZILNIC CONTACT CU EI / ELE SI SA NU  INCERCE SA MAI  VINA CU ARTIFICII SI POCNITORI... .  CEL DE SE OCUPA DE ALTE NEMERNICII, VA VENII SI TIMPUL SAU / SAU LOR, CELOR CU PETARDELE, POCNITORILE, ARTIFICILE LA CUR, DERANJATILOR, LE PUN SI INTREBARI SI VREAU RASPUNSURI, CHIAR SI AICI PE ACEASTA PETITIE...!!!!!!!!!

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO,

Convenţia europeană a drepturilor omului 

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

 

DATI BANII SI NU NE MAI VEDETI.

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI ACHITARI VALOAREA TOATA, TOT, PRIMII SALARIATII ( FOSTII ANGAJATI, PLATILE COMPENSATORII cu toate drepturile legale si ANGAJATI drepturi legale)


VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

SALARIILE  FOSTI ANGAJATI SI ANGAJATII, DREPTURI LEGALE,

SE EVITA FALIMENTUL.