Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

pitesti

#35897 Re: Poate nu stiati. Este bine sa stiti ... de la Piperea citire.

2015-04-02 14:11

#35896: - Poate nu stiati. Este bine sa stiti ... de la Piperea citire. 

 poate sindicatele, prin Pitesti marii sindicalisti Dumitru si Cartof au fost foarte vocali cu disponibilizatii, si-au adus brusc aminte de ai.

 

Raspunsuri


Musafir

#35898 Re: Re: Poate nu stiati. Este bine sa stiti ... de la Piperea citire.

2015-04-02 14:19:41

#35897: pitesti - Re: Poate nu stiati. Este bine sa stiti ... de la Piperea citire. 

 La Valcea, numai Persu ( Cilea e mort ) si alte institutii politice au extras niste " cica purtatori de decizii si dialog-social " incalcand legea si legile pentru ca n-au fost mandatati si au fost impusi ..., care acum unii sunt muti sau nu mai sunt si au fugit din ring, participantii pe la guvern si alte manevre josnice...

Atentie. Sindicatele nu au fost mandatate sa se pronunte in numele creantelor salarii ale disponibilizatilor 2013 decat sa urmareasca a fi achitate si evidentiate peste tot in acte aveau mandat de reprezentare numai in fata judecatorului pe CCM sa ne reprezinte si  sa puna la disponizitia noastra toate informatiile...etc pe CCM, alte fapte fiind ilegale..., au atributiuni restranse si nu de decizie in numele nostru pe actele pe care le detinem, fiind disponibilizati colectiv numaiactivand in societate.... Iar avocatul Piperea are atributiuni tot la fel restranse si sa urmareasca sa fie inscrise peste tot, evidentiate si cu prioritate ( A RESPECTAT ACESTEA DAR LE-A FACUT MAGIE PANA AZI SI INCA SUNT MAGICE SUMELE DE BANI...), ...sa nu se creeze alte ilegalitati... Sa fie achitate sumele reale si conforme cu actele pe care le detinem.