Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#35896 Poate nu stiati. Este bine sa stiti ... de la Piperea citire.

2015-04-02 14:00

#35837: - Poate nu stiati. Este bine sa stiti ... de la Piperea citire. 

Vreau sa stiu si eu cine a semnat un protocol cu administratorii judiciari ca REPREZENTANTI AI DISPONIBILIZATILOR asa cum declara Piperea in instanta, in fata judecatorului sindic?

Pentru ca am intrat in posesia unei hotarari a Tribunalului Valcea - Sectia a II a Civila va prezint pagina a 3-a a acestei hotarari (daca vreti sa cititi ce este important din declaratia lui Piperea, click pe linkul de mai jos http://i.imgur.com/DfvKJAU.png?1) si hotararea in integralitatea ei (daca vreti sa cititi toata hotararea, click pe linkul de mai jos http://www.docdroid.net/w6jn/hotarare-210.pdf.html )


Pe scurt, despre ce este vorba? 
Aparatorul Consortiului de administratori, respectiv av. Gheorghe Piperea, a facut urmatoarele declaratii consemnate de instanta de judecata in sentinta nr. 210 / 2015:
- despre salariile compensatorii, citez "daca se va merge pe varianta unei reorganizari care sa nu duca la vanzarea SPV-ului, platile se vor face pana la sfarsiul anului 2015".
- despre un protocol incheiat intre disponibilizati si administratorii judiciari, ceea ce m-a surprins cel mai mult, citez "de altfel, aceste discutii s-au purtat cu reprezentanti ai celor disponibilizati in iunie 2013sens in care s-a incheiat un protocol".

Raspunsuri

pitesti

#35897 Re: Poate nu stiati. Este bine sa stiti ... de la Piperea citire.

2015-04-02 14:11:42

#35896: - Poate nu stiati. Este bine sa stiti ... de la Piperea citire. 

 poate sindicatele, prin Pitesti marii sindicalisti Dumitru si Cartof au fost foarte vocali cu disponibilizatii, si-au adus brusc aminte de ai.