Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#35426 Fraierii pleaca acasa. RAHATUL ramane! Cine-i om si cine-i caine?

2015-03-17 15:35

L-ati votat sa il tineti in Oltchim. Nu are de lucru, freaca menta dar nu va pleca acasa. In locul lui pleaca unul dintre noi!

 

 

un angajat obiectiv

#203 realizari

2012-11-01 09:39

Intr-adevar, cum spune Dl. Ghioca, s-a venit mai aproape cu salariile restante insa aceasta se datoreaza excluziv faptului ca, dupa oprirea combinatului, nu s-au mai facut plati pe materii prime si implict toate incasarile de la clienti pentru facturile ajunse la scadenta, acelea pe care nu le-au retinut bancile, au fost utilizate pentru plata drepturilor salariale. Care este insa meritul sindicatului in acest caz? Niciunul. Daca intr-adevar se doreste reluarea activiitatii in celelalte sectii, incasarile vor fi directioate in prima faza spre plata de materii prime. Altfel cu ce sa pornim? Faptul ca personaje precum Dl. Sofer Cinstit isi asuma meritele pentru realizarile altora nu mai este o surpriza pentru nimeni. Cu toate acestea el nu are nici o vina. El este doar un vesnic profitor, care speculand o situatie confuza, s-a bagat in fata sfidand flagrant legile bunului simt. Vina este integral a acelora care l-au pus acolo si care in loc sa se inconjoare de persoane cu verticalitate pentru a castiga incredere si voturi au preferat un personaj multilateral necalificat al carui unic obiectiv este razbunarea personala. Este usor de observat faptul ca noul lider sindical propus (de altfel un om cu multe calitati) pierde semnificativ din valoare de fiecare data cand Ghioca deschide gura. Iar cum a fost obijnuit mai mult cu vorba decat cu munca, am mari rezerve cu privire la rezultatul votului sindical. 

Raspunsuri


Musafir

#35431 STATI LINISTITI CA PLEACA SI RAHATUL DE GAOAZA.

2015-03-17 15:58:27

#35426: - Fraierii pleaca acasa. RAHATUL ramane! Cine-i om si cine-i caine? 

 INTR ADEVAR CIND DESCHIDE GAOAZA GURA,FOTA I BAGA SULA,EXACT CA LA TACSO CERNEV,ACUSI ACUSI IAR TI O TRAGE ....LACATUSI MAI GAOZARULE.