Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

HUNTER - IIIIIIIIIIIIIIIIIII VANATORII VAMPIRIZATI ADUSI LA OLTCHIM.

#35202 Re: Re: Din "inteligenta" administratorilor judiciari de la Oltchim. Recunoasteti personajul?

2015-03-10 12:33

#35201: EI AU TRECUT LA VANATOARE DE CAPRIOARE SI PROTEZEAZA LUPII, HIENELE SI SACALII: - Re: Din "inteligenta" administratorilor judiciari de la Oltchim. Recunoasteti personajul? 

   ASA ATI AJUNS VOI IN OLTCHIM SI  VA DESCRIETI !!!! CRIMINALILOR.

ATI MINTIT VOI PE ALTII, VA MINTITI VOI INTRE VOI, NU SI PE NOI MAI PIPEREA:

Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

 

 
 
Gheorghe Piperea
11 mins ·

La doi ani de la declansarea insolventei la Oltchim Rm Vilcea suntem in prag de vot al adunarii creditorilor asupra planului de reorganizare. Cu o cifra de afaceri lunara de 15 mil euro si un grad de utilizare a capacitatii de productie de 30 % (fata de doar 6 mil euro si, respectiv, 6% in ianuarie 2013), Oltchim are in plata peste 2300 de angajati. In mod indirect, pentru ca s-a mentinut in viata in ciuda asteptarilor si cerintelor FMI, Oltchim tine in viata inca 3000 de locuri de munca la intreprinderile de pe platforma Oltchim, dependente de supravietuirea acestuia.
De fapt, asta am vrut sa va spun : cele 2300 de salarii platite direct de Oltchimul aflat in insolventa din 2013 pina in prezent au generat peste 12 milioane euro impozite, taxe locale si contributii la asigurari sociale/de sanatate, adica toate acele impozite si taxe care se platesc de angajator prin retinere (stopaj la sursa). Acesti 24 mil euro au sursa de finantare a pensiilor, medicamentelor si tratamentelor medicale, spitalizarilor, ajutoarelor de somaj si a multor alte prestatii sociale ale statului si ale unitatilor administrativ - teritoriale catre cetatenii din judetele Vilcea si Arges.

Faceti (ne)stimati hateri comparatia cu falimentul, acela pe care vi-l doriti pentru ca cei care l-au cauzat sa scape nepedepsiti : in faliment nimeni nu ia nimic, intrucit costurile lucrarilor de ecologizare (intinse pe 10 ani de la inceputul lichidarii) sunt atit de enorm de mari, incit depasesc cu 300% totalul sumelor ce ar rezulta din lichidarea Oltchim.

PS Estimativ, cei 3000 de vilceni care inca mai au loc de munca in industria direct dependenta de Oltchim genreaza, estimativ, inca 15 mil euro pe an, cu aceeasi destinatie. La aceasta va rog sa adaugati doar tva-ul rezultat din consumul celor 5300 de oameni care isi iau salariile pentru ca am tinut Oltchim in viata in ciuda celor care i-au dorit falimentul.

PPS Nici eu nici echipa mea nu am incasat pina in prezent niciun onorariu pentru cei doi ani de chin la Oltchin. Pina acum am lucrat pe datorie. Am fost si pentru acei oameni, chiar si pentru haterii locali, un parakletos, nu credeti?

 

comentarii:

1 hr
 

P.S.: SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

AFLA SI TU PIPEREA CU CINE ACTIVEZI IN COMBINATUL CHIMIC, ITI ADUCEM AMINTE, CITESTE-I PE TOTI SI DIN #35193, SI... DIN  http://www.oltchim.ro/

Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Talpasanu Mihail
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu
 Ultima actualizare 04 martie 2015

Raspunsuri

REMEBER CERNEVISTILOR SI TRADATORILOR,CE SPUNE A FOTA LA INCEPUTUL ANULUI 2013?

#35207 UNDE E REPORNIREA MAI PONTA, PIPEREA,VOSGANIENE,CERNEVE ,TALPASANULE?

2015-03-10 14:11:01

#35202: EI AU TRECUT LA VANATOARE DE CAPRIOARE SI PROTEJEAZA LUPII, HIENELE SI SACALII: - Re: Re: Din "inteligenta" administratorilor judiciari de la Oltchim. Recunoasteti personajul? 

 NEMERNICUL DRACU DE PIPEREA A AVUT SUPORT DIN PARTEA ALTOR NEMERNICI CERNEVISTII. DA NEMERNICILOR  DE CERNEV SI TALPASANU,ATI LASAT LINGAI SI CATEI CA GHIOCA,BURDOAZA,ETC ,SA MINTA SI SA DENIGREZE OAMENII,INTR UN CUVINT ATI REUSIT SA DEZBINATI OAMENII  SA NU MAI FIE UNITII SI UNDE I ATI ADUS S AU DUS SAU SE VOR DUCE?   CRIMINALILOR DE OLTCHIM.