Pentru încetarea influenței Bisericii Ortodoxe Române în educație

Quoted post


Musafir

#173 Luiza Iliescu

2015-03-01 21:12

#74: anonim - Re: Re:  

 La scoala generala nr. 8 Brasov am fost invitata sa recuperez copilul de la scoala in intervalul orar in care are loc ora de religie, desigur pentru ca doamna de religie nu poate permite in clasa accesul copiilor care nu participa la curs, iar scoala nu isi poate asuma rsponsabilitatea supravegherii copilului in acest interval orar. As vrea sa va mai spun ca, in anii anteriori, copilul fiind acum in clasa a III-a, mi s-a transmis ca nu poate trece clasa fara participarea la aceasta ora.

Raspunsuri


Musafir

#174 Re: Luiza Iliescu

2015-03-01 21:34:01

#173: - Luiza Iliescu 

 Oare ce lucruri negative învaţă religia: să fii moral - să nu furi, să nu minţi, să-i respecţi pe părinţi, să-i respecţi şi să-i ajuţi pe semeni. Să fii un om frumos şi de caracter.

Era dreptul dvs. să-l fi retras pe copil de la ora de religie. 

Oricum, ceea ce se întâmplă acum este nebunia pe care a generat-o aplicarea Deciziei CCR fluturată ca armă de către iniţiator şi alţii împotriva religiei şi a profesorilor de religie. Dacă nu, apar dosare penale, controale ale diverselor instituţii şi aşa mai departe. Şi deşi la început Ministerul Învăţământului a apreciat că se pot face modificări de la anul din septembrie, iniţiatorul a ameninţat cu justiţia, şi astfel nu a mai fost timp să se gândească în interesul tuturor copiilor, aşa cum este normal.

Respectăm legea, chiar dacă ea înseamnă discrimininare, umilinţă, împărţirea absolut aberantă a cetăţenilor, părinţilor, copiilor în tabere. Şi nu de la cei credincioşi a pornit şi este dusă cu agresivitate şi intoleranţă această bătălie. 

De ce oare? Cine o avea interesul să ne dezbine, să răspândească ură şi violenţă şi multă, multă intoleranţă... Temă pentru acasă!

Asta vrem pentru copii noştri? 


Musafir

#325 Re: Luiza Iliescu

2015-07-22 15:39:02

#173: - Luiza Iliescu 

Esti si nesimtita? Nu esti de acordd cu religia dar vrei sa ti-l tina, desi esti impotriva lor?
Esti si proasta? Adica nu vrei religie, nu vrei sa auda asa ceva dar vrei sa-l lasi la ora?

Asa meritati, maimute pt care doar partea materiala conteaza

Marius

#326 Re: Luiza Iliescu

2015-07-22 15:41:35

#173: - Luiza Iliescu 

 bai "doamna" ce tupeu obraznic ai! De invatat asa ceva nu este bine dar sa ti-l tina la ora care nu ai aprobat-o este bine? Sa dai nu este bine, dar sa ceri doar de la altul este bine?