Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

un petrochimist

#34780 Colegi pana la capat!

2015-02-27 16:04

Este normal ca cei de la Sindicatului Victoria sa ceara plecarea celor de la Pitesti, pentru ca asa se indeplineste pofta lui cernev si zaremba (nu merita trecuti cu litera mare!), de a ramane ce doreste PCC-ul!

Pacat ca Dumitru a crezut in alianta cu Sindicatul Victoria pentru a invinge pe Diculoiu. Daca acum s-a trezit si lupta pentru ARPECHIM sper sa o faca, cu sufletul curat si nu sa se/ sa ne mai vanda pe o suma efemera!

Colegul care a publicat tabelul cu investitiile nu este corect.Sa intrebe colegii din Valcea care au primit propilena pe conducta de la Pitesti in 2011 si care nu pot nega acest lucru. Asa au fost conditiile dpdv al banilor si al asigurarii cu materie prima! In rest toti cei care vorbesc se baga in seama singuri.

Este pacat ca se jignesc oamenii intre ei facand pe plac unora care doresc invrajbirea noastra.Noi trebuie sa lutam pentru functionarea la capacitate a Oltchim si Arpechim pentru a ne pastra lucurile de munca din care are de castigat si statul!

Este crunt ca am ajuns astazi in ROMANIA SI UE sa ne rugam sa muncim pentru noi si pentru ROMANIA!

Fiti uniti si nu va ai jigniti!

 

Raspunsuri


Musafir

#34819 Colegi pana la capat! Intrebari fara raspuns. Oare asa sa fie?

2015-02-28 11:55:44

Petrochimistul

#9 Sindicatul Unirea

2012-08-30 19:07

 

Sindicatul Unirea unde este???
Ce face pentru a salva Petrochimia de la taierea programata a PCC ???
Marele Dumitru de ce nu face front comun cu Popescu de la Sind. Rafinorul - Rafinaria Arpechim si cu liderul Diculoiu SLO Oltchim ??
Are cumva orgolii sponsorizate de OMV ???
A stiut si stie numai sa instige oamenii amarati din Petrochimie fara sa le spuna cat are salariu de la OMV si de ce avantaje a beneficiat cat negocia disponibilizarile personalului din Petrochimie!!!
Cum incearca el sa convinga oamenii ca lupta pentru cauza lor cand tot timpul promoveaza interesele OMV !!
Zi domnule Dumitru cat ai salariu la OMV si lasa-ne cu demagogia !!!
In loc sa uniti miscarea sindicala, nu faceti altceva decat sa contribuiti la dezbinare !!!
De altfel si la OMV disponibilizarile de personal absurde ca si numeric (de la circa 4500- 5000 de angajati la 600 in petrochimie) s-au facut cu concursul lui Dumitru.
In plus oamenii au fost prostiti sa nu isi ia ordonanta intreaga de la OMV la preluarea de catre Oltchim de ce oare??? si cu concursul cui???
Tot Dumitru si-a luat casul si pe fraieri ii instiga sa se duca la dl. Roibu sa le dea ordonanta !!!
Sa iti fie rusine OMV-istule Dumitru !!!
OMV-ist puturos !!! JOS !!! JOS !!! JOS!!!

#34780: un petrochimist - Colegi pana la capat!