Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

generatoru' de praf

#34672

2015-02-26 13:27

Fefe, vezi ca folosesti cuvinte care nu-s in dex.

In autobuz n-ai semnal pe telefonu' ala de la DIGI?

Sau n-ai platit abonamentu'?

Aaa, si noi nu mai bem cafea la ibric. N-ai citit si tu pe net ca zatz-u' e cancerigen si se si depune in sifonu' de la ghiveta? Aici se bea cafea instant sau ness, pentru aia mai de la tara. Subventionata de voi, caratorii de saci si cositorii de gazon. Da' de, asa se intampla cand bei cerneala. Faci munca de jos.

 

Hai, ca nu esti chiar o cauza pierduta. Vad ca sti sa folosesti butonu' de editare. Sa-i spui si lu' Talpasan, poate inainte de pensionare te face sef de instalatie.

 

Raspunsuri

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#34673 Re:

2015-02-26 13:35:32

#34672: generatoru' de praf -  

 Eu daca-ti tot spun si repet ca o dai total gresit si nu esti mama omida.... Mai aflam si noi uite cate ceva, ce activitati muncitoresti aveti, cafea instant si ness, bravoo... spuneti tot si nu aruncati la chiuveta zatul, intr-adevar se infunda canalizarea si depunerile va dau de lucru, ...

MIE IMI PERMITI SA ITI RE:RE:RE:REPET

 BA BUTELIE FARA ARAGAZ, TU CUNOSTI TERMENII IN MESERIA PE CARE O AI LA DESCHIS SI INCHIS POARTA SI NICI DE AIA NU TE OCUPI SI INSOTIRE PE TRASEE RECI CARE NU MAI FUNCTIONEAZA DE LA ....PASTELE CAILOR, LASA MUCLAVAUA SI ZI CE DRACU FACETI, CA MOARE OLTCHIM SI ARPECHIM IL DEMOLEAZA, DE CAND AU DAT ASTIA CAEN-UL STIATI CA DEVENITI ISTORIE.

îngânfat a. umflat de fumuri, de mândrie deșartă. [Vechiu-rom. îngâmfat, cu corpul umflat: în limba modernă cu sensul excluziv metaforic].

DEX.

NICI PAZNICI BAAAAAA NU PUTETI FI NUMITI, VOI ATI LASAT FURTURILE FIIND IN CARDASIE...

HAI MARSSS, FUGA MARSSSSSSSSSS...., APORT, ROIUUUUUUUUUU...

P.S.: Arpechim, OMV Petrom si Directia Petrochimica Bradu Pitesti preluata de Oltchim Ramnicu Valcea, doar facand prezenta si galagie fluturand in vant  doua sau trei CCM-uri,  nu-ti este rusine...

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-02-26 13:38:09