Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

DIN ACEASTA CATEGORIE NU SCAPA NICI ESCROCUL DE BALAN DE LA CET.

#34488 Re: PT. PROSTII SI INCONSTIENTII, LASII SI FRICOSII OLTCHIMULUI:

2015-02-23 15:47

#34487: - PT. PROSTII SI INCONSTIENTII, LASII SI FRICOSII OLTCHIMULUI: 

 DAAA,NEMERNICUL DE TALPASANU SI PRIETENUL LUI CERNEV V A TRADAT FRAIERILOR,V A MINTIT ESCROCUL SI STIE SI DE INTILNIREA CEA DE TAINA,DACA VA MAI ADUCE TI AMINTE CIND VA SPUNE A FOTA CA S AU INTILNIT IN OLTCHIM CU PIPEREA,VOSGANIAN,ETC.

Raspunsuri


Musafir

#34489 Re: Re: PT. PROSTII SI INCONSTIENTII, LASII SI FRICOSII OLTCHIMULUI:

2015-02-23 15:51:39

#34488: DIN ACEASTA CATEGORIE NU SCAPA NICI ESCROCUL DE BALAN DE LA CET. - Re: PT. PROSTII SI INCONSTIENTII, LASII SI FRICOSII OLTCHIMULUI: 

 AM UITAT SA L TREC PE BANDITUL DE ZREMBA,ASTA I ADEVARUL FRATILOR,SI L AM MAI ZIS ACUM 2 ANII,DAR L ATI UITAT VAD,,,,,,,,,,ACUM CINE MINTE MAI TALPASANULEEEEEEE ,ZI BA PIPEREAAAAAAAAAAAA,CUM IASTE ADEVARUL MAI TRADATORULEEEEEEEEEEEEE.


Musafir

#34490 Re: Re: PT. PROSTII SI INCONSTIENTII, LASII SI FRICOSII OLTCHIMULUI:

2015-02-23 15:55:53

#34488: DIN ACEASTA CATEGORIE NU SCAPA NICI ESCROCUL DE BALAN DE LA CET. - Re: PT. PROSTII SI INCONSTIENTII, LASII SI FRICOSII OLTCHIMULUI: 

Nu vedeti ce au facut nemernicii?
Cititi comentariul de la #34478 !

 
I-au pus pe disponibilizati sa semneze niste liste (chipurile ca vor primi compensatoriile cu prioritate cei care sunt pe liste) si apoi au venit cu listele in sectii si ne-au spus ca disponibilizatii sunt de acord cu planul de reorganizare si trebuie sa fim si noi.

"Săptămâna trecută ne-au pus să semnăm pe nişte liste, chipurile pentru a avea întâietate să primim salariile compensatorii. Apoi ne-au spus foştii colegi din Oltchim că au mers cu listele prin secţii şi le-au spus că noi am semnat că suntem de acord cu planul de reorganizare. Am venit să ne dea tabelele să le rupem dar nu vor. Ne mint pe fiecare zi, şi administratorii şi prefectul şi toată lumea", au spus oamenii.