Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREANTELE OLTCHIM.

#33573 Re: Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM.

2015-02-09 21:43

#33566: - Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM. 

 Planul odata depus si trecut in buletinul de insolvente nu se mai opreste. Da, sunt foarte multi care au trecut anii si uite unde suntem azi, indivizii astia aici ne-au adus, puteam sa nu il mai lasam pe Piperea doi ani de zile sa gaseasca pasuire si rateuri fortand pe orice cai...in tribunal si alte mizerii muuuuuuuuuuuuuulte...comise de el ANII S-AU DUS...., atata timp cat acesti scosi din context le-au jucat cartea, contestand din start termenul de creante care este foarte corect, si, surpriza s-au injosit la nemerniciile care le stiu... Partidele politice si scoaterea lor din context asta ne-a fost crucea si am intrat in al treilea an. Se urmeaza procedura din insolventa, acum creditorii forteaza si Oltchim trebuie sa scape, n-a dorit sa achite la timp cand erau 9 mil euro, eeee, acum se ia in calcul sa achite dublu.., iar toti scosii din context din conducerea combinatului si-au primit cu stoicism lefurile pe LENE SI PAGUBA MULTA DOVEDITA IN ACTE si n-au fost trecute la creante la fel ca si la noi.

Cum poti sa contesti sumele de bani de le ai in acte cum au facut cei de au scos tot din context doar ca ti-a spun unu ca ce e aia creanta, cand termenul in sine specifica sumele de orice fel trecute in acte sunt creante pana la achitare.

Raspunsuri


Musafir

#33578 Re: Re: Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM.

2015-02-09 21:47:36

#33573: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM. 

 Sincer, nu pot sa citesc ce prezinti tu. Poate unele informatii sunt foarte utile, dar EXCESUL asta de "SCOS DIN CONTEXT" ma face sa renunt. 

Ai facut o pasiune pentru expresia asta??? Da-o incolo de treaba, pari un tip istet. Te-ai blocat la termenul asta??