Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

BREAKING NEWS OLTCHIM:

#33456 Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

2015-02-08 14:14

S.O.S. OLTCHIM !!!

 

Raspunsuri

Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

#36865 Re: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

2015-04-29 08:35:22

#33456: BREAKING NEWS OLTCHIM: - Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA 

 

RESTARTATI OLTCHIM, INSANATOSITI SITUATIA SI ADUCETI MANAGEMENT PERFORMANT, CHIAR SI INTERNATIONAL, DEOARECE OLTCHIM ESTE COMPANIE LA NIVEL MONDIAL SI ARE IN CONSTRUCTIE SI GANDIRE INTERNATIONLA  TEHNOLOGIA SA SI ACTIONARI CARE SUNT OCCIDENTALI!

 

ACEASTA ESTE SANATATE CURATA A MANAGEMENTULUI PENTRU PERFORMANTA DE VIITOR, DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA, VA DOVEDITI PROFESIONALISMUL SI COMPETENTA!!!!!

Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA, CONDUCEREA SI ADMINISTRATORII JUDICIARI SI TOTI ACIUTII  LOR, AFARA DIN OLTCHIM !!!!!!!!!! SI PENTRU CA TOT II PLACE LUI PIPEREA CU ASOCIATII & CO.  SA ASOCIEZE CU HIDROLECTRICA CEEA CE ESTE INCA UN CRETINISM SUSTINUT DE ACESTIA, APLICAM METODA HIDROELECTRICA PENTRU CA TOT LE PLACE SI E REALA SI PENTRU EI, DOVEDITIVA COMPETENTELE DOAMNA JUDECATOR OLTCHIM SI DATII AFARA, ESTE REGULA MANAGERIALA A AVOCATILOR, MANAGEMENTUL PROFESIONISM AL PROFESIONISTILOR, ARE REGULI CLARE, DATI AFARA CONDUCEREA SI ADMINISTRATORII JUDICIARI SI TOTI ACIUTII  LOR CARE SUNT LIPITORI SI SUGATIVE IN OLTCHIM, AFARA DIN OLTCHIM!!!! SE  APLICA IN REGIM DE URGENTA JUDECATOR-SINDIC RAMNICU VALCEA CONFORM LEGII 85/2006 SI TOATE LEGILE IN SUSTINERE CAT SI MANAGEMENTULUI INTERNATIONAL.

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

 

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

 

S.O.S. OLTCHIM !!!