Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#32690 Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-25 21:22

#32653: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. 

IN PLANUL DE REORGANIZARE SE PRECIZEAZA SUMELE DE BANI CARE IN TIMPUL INSOLVENTEI CREANTE NEACHITATE SI URGENTATE LA PLATA TREBUIESC SAU MAI BINE SPUS TREBUIAU ACHITATE SUME LA FIECARE IN PARTE PLATI BANI SUMA TOATA SI CONFORM LEGII ACHITATE CU PENALIZARI DE INTARZIERE LA CURSUL BNR DE LA DATA GENERARII LOR SI CONFORME CU ACTELE PRIMITE FIECARE IN PARTE CA SI CREANTE PRIN DECIZII IN CAZUL NOSTRU DISPONIBILIZATII DAR SI SALARIATII ANGAJATI SI FOSTI SALARIATI "

Se precizeaza prostule , dar se va preciza si cum si cat si cand vei primii aceste creante. Adica la Sf. Asteapta.

Vor fi criterii prostovane de nu le vei putea atinge. O sa vezi banii pe tabelul final , dar nu vei putea sa ii atingi, te vei uita la ei dar nu vei putea sa ii folosesti.

Est de departe mai infatuat si mai prost decat Fonta

Raspunsuri

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#32692 Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-25 21:36:15

#32690: - Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. 

 SCOSULE DIN CONTEXT, DE VREI TU NU E ASA, PRIMII SI PRIORITARI LA PLATA SUNT ACESTE SUME PE TABEL SI IN ORDINE PRECISA. INAINTEA TUTUROR CREDITORILOR SALARII PE LEGE. NU LASA LOC DE INTERPRETARI CA TINE SCOSE DIN CONTEXT. LA TINE POATE VENII LA SFANTUL SFINTISORILOR DE OTRAVESTI TU PE TOTI, DRACII SA TE IA...PAPA TOT SUGACIULE...

 

CREANTELE OLTCHIM. PENTRU TOTI SCOSII DIN CONTEXT SI OTRAVITI:

SORCOVA...

CREANTELE OLTCHIM., CREANTELE OLTCHIM., CREANTELE OLTCHIM.,CREANTELE OLTCHIM.  ,CREANTELE OLTCHIM.,CREANTELE OLTCHIM ,CREANTELE OLTCHIM ,CREANTELE OLTCHIM ,CREANTELE OLTCHIM ,CREANTELE OLTCHIM........CREANTELE OLTCHIM.,CREANTELE OLTCHIM.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-26 04:16:20