Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31660 Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 19:34

#31657: - Re: Re: Re:  

 Iar scoti din context fraze si cu asta te ocupi si va ocupati, CITESTE LEGEA SI LEGILE SI CAUTATI UN TRADUCATOR PENTRU CA ESTE CACIALMA IN CAPUL TAU SI MULTORA CA TINE. De ce???? Procesele de le-ai incheiat cu irevocabile si definitive, sunt din vina avocatilor falsi si pentru ca nu ati fost reprezentati si sau ati dus dovezi anapoda impreuna cu alte fapte care sunt de tot rasul plansului.... Puteati sa mergeti si la HAGA daca cereti bani si nu creante salariale.... procesele se inchideau la fel, asta este... si nu mai scriu nimic, e de toata jena cu ce va ocupati. Romania asta de spui tu are legi, le avem si noi, avem acte corect scrise si conforme cu adevarul, dee..., ma faci sa scriu de voi ce cretinitati ati facut si sa rada altii... las-oo asa..., nu mai scoate fraze si nimic din context. Vei sta si vara, toamna, iarna,primavara si ti-au demonstrat-o zilnic cei la care ai picat in genunchi si nu mai scriu cate ai facut...., las-o asa ca esti om batran si minte... ciu ciu.

Noapte buna ramane in capul tau si multora ca tine. Asta este.

Raspunsuri


Musafir

#31663 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 19:57:18

#31660: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - Re: Re: Re: Re:  

 "cei la care ai picat in genunchi si nu mai scriu cate ai facut"

Un singur lucru sa stii despre mine. Nu am stat si nu voi sta niciodata-n viata mea in genunci infata nimanui indiferent de situatie.

Oricum iti doresc succes si chiar m-as bucura sa aud maine sau intr-un viitor apropiat ca ti-ai recuperat dreptul tau legal 


Musafir

#31695 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-03 09:10:18

#31660: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - Re: Re: Re: Re:  

 "Iar scoti din context fraze si cu asta te ocupi si va ocupati, CITESTE LEGEA SI LEGILE SI CAUTATI UN TRADUCATOR PENTRU CA ESTE CACIALMA IN CAPUL TAU SI MULTORA CA TINE."

Ai o boala cu "scosul din context" de fapt tu ai mai multe boli care tin toate de psihologie ca sa nu fiu mai dur. Ai dereglari de comportament si dedublari de personalitate. Te-am rugat si inca te mai rog pentru ca eu nu stiu sa interpretez atat de bine ca si tine , conform legii insolventei (cu toate ca nu ar trebuii sa vorbim acum despre ea) cat/cand/cum vom primii banii.

Te-as ruga de data asta sa nu o mai iei prin balari si sa imi explici mie "moartea caprioarei", concret si la obiect
Facebook