Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#31588 Re: Bani luati degeaba ? LA MUNCA PUTUROSILOR !!!

2014-12-31 09:41

#31586: sa zicem Stoicescu - Bani luati degeaba ? LA MUNCA PUTUROSILOR !!! 

 Bai oltene, te tot freaca de ce facem noi in petrochimie, in primul rind cum am zis, e petrochimie, nu chimie, e mare diferenta, si cu banii luati de noi, pai sa stii mai desteptule, cind voi va ascundeati prin canale de frica lui roibu si nu aveati nici un pic de curaj sa miriiti ca aveti salarii mici, noi protestam, am avut grija sa avem un contract colectiv de munca beton, nu ca al vostru de cacat, si in alt rind sa-l pupati in p.... pe tata roibu al vostru, ca v-a marit salariile in 2011 pe baza dpb-ului, sa fiti si voi in rindul nostru, noua nu ne-a mai dat absolut un ban la salariu, voua in schimb da, sa nu va faceti ca nu stiti lucrul asta, mai va vaietati si pe la televiziunile din Vilcea ca stam noi degeaba, ca sintem o povara pt. Oltchim, demult ne vroiati plecati, insa ca si colegul meu de dinainte, nu mor caii cind vor ciinii ! Spuneti-le la oamenii care va mai asculta cit vi s-a marit salariul in 2011 si nu mai mincati ce va place mai mult, olteni prosti si fara perspectiva ! nici nu meritati nici o urare !

Raspunsuri

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31589 Re: Re: Bani luati degeaba ? LA MUNCA PUTUROSILOR !!!

2014-12-31 11:07:17

#31588: - Re: Bani luati degeaba ? LA MUNCA PUTUROSILOR !!! , INAINTE DE '89 S-AU CREAT CARTIERE DE RESEDINTA PENTRU NEMTI, CHINEZI, AUSTRIECI, JAPONEZI, FRANCEZI, ITALIENI SI ALTE NATII CARE AU PARTICIPAT PANA-N ~ 2010 - 2011(chiar daca nu mai locuiau in aceste cartiere de foarte multi ani...)  SI CONTRIBUIT LA RIDICAREA ARPECHIM SI OLTCHIM, LANTULUI ECONOMIC PRIN VALORIFICAREA RESURSELOR SI PRODUCEREA DE LA OXIGEN PANA LA ORICE NE INCONJOARA, VIATA SI VIITOR!!!! CARE AZI CEI CE SUNT IL DORESC RATAT SI INGROPAT.

 Cu scuzele de rigoare colegule te instintez ca politicul din Arges si cel din Bucuresti au contribuit definitiv la demolare si distrugere in complicitate cu liderii sindicatelor, acestora sclipindu-le ochii la valorificare prin FURT, urmand sa se impuna si cei din Valcea pe acelasi tel comun si molipsitor de demolare si distrugere din august 2012 fiind obiectiv, impreuna cu alte fapte penale. Decizia politica si influenta clara prin aruncarea unor trepadusi  hoti prin ilegalitati si furtisaguri, a dus la implicarea faptasilor si nimicirea economiei si viitorului la nivelul tarii. Atata timp cat UE a pus umarul si incurajat sa se rezolve situatia petrochimiei din Arges si Valcea si sa se creeze locuri de munca prin dezvoltare si un plan cu specialisti chiar internationali si cum prevede  legea insolventei 85/2006 pe diverse categorii de munca si din toate domeniile care au participat si inainte de 1989 la crearea Arpechim si Oltchim (lantului economic creat...) si oricand pun umarul sa dezvolte si imbunatateasca viata si economia Romaniei, numai ca decizile luate de romani astazi observam in ce directie ne-au impus sa ajungem total coordonate si indreptate pe cai gresite si oculte haotice....