Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#30980 Re: Re: Re:

2014-12-15 13:45

#30975: - 

 E foarte corect ce spune musafirul, asa e : ti-a dat seviciu pt 20 de ani si a ingropat orasul pentru urmatorii 200. Trtebuie sa fii prea destupat ca sa pricepi lucrurile astea, nu e cazul tau autorule care corectezi orice abatere de la sustinerea neconditionata a fostei conduceri. Tu refuzi, pur si simplu, sa te ridici cu gandirea ceva mai sus de increngatura capusarelilor inventate de ei. Principiul e vesnic acelasi: las' sa fure, da' sa ne dea si noua.

Amin.

Raspunsuri

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.
Musafir

#30982 Re: Re: Re: Re: cocalaruleeeeee,macar D L ROIBU ti a dat serviciu peste 20 de ani,acum ce mai ai?

2014-12-15 13:52:34

#30980: - Re: Re: Re: cocalaruleeeeee,macar D L ROIBU ti a dat serviciu peste 20 de ani,acum ce mai ai? 

 Salvatorii si eroii se declarau PONTA, PIPEREA  SI TOTI CIUMPALACII CARE SUNT DIN AUGUST 2012  SI L-AU INCHIS ATUNCI PRIN OPRIRE TOTALA ..., PANA AZI  SI CURAND INTRAM IN 2015.

INGROPAREA OLTCHIM O FAC CEI CARE DE CAND AU PRELUAT SE CREDEAU CEEA CE IN INEPTIA SI PROSTIA LOR, RAUTATEA SI CRETINISMUL CARE O ACCENTUEAZA PERMAMENT SI NU CONCEP NICI ACUM CA DEMOLEAZA SI DISTRUG EI DIN AUGUST 2012, NU ALTII.

SA NU UITAM CA PERIOADA NASTASE, TARICEANU, BOC, MRU, PONTA I, II, III, IV, TREBUIE INGROPAT PENTRU A CREDE EI CA NOI UITAM CAT AU FURAT SI FURA SI AZI, ACUM.

Asta ai inteles tu musafirule si multi altii ca tine, poate si tu esti un HOT, in Oltchim nu toti sunt hoti, din contra sunt extraordinar de multi oameni cinstiti si onesti prea multi, hotii si betii nu au fost tolerati li se desfacea CIM din CCM PE LOC CONFORM LEGII, foarte bine pregatiti si harnici, buni meseriasi, rar sa ai parte de oameni asa bine pregatiti  si corecti..., mare parte din acestia, firesc padure fara uscaturi si multe din aceste uscaturi bagate fortat de politic anapoda in combinat, facand rau prin otravirea acestui colos industrial si muuult rau, doar pentru ca sunt pilele polticienilor hoti sau a hotilor..., cum nici in judetul Valcea si Arges nu sunt toti hoti, mergi pe ideea asta si esti singurul care sustii praduitorii care din AUGUST 2012 pana in DECEMBRIE 2014 SI CONTINUA IN 2015, AU FURAT CAT ALTII IN 25 DE ANI.

ALILUIA SI AMIN.

p.s. Tu nu te uita ca noi ne mai injuram sau mai bine spus unii din noi, mare  parte incercam sa nu o facem, evitam asa ceva..., suntem in familie si ne permitem, ne trece repede si finalul este al tuturor, sub acelasi brand OLTCHIM.

SUNTEM FOARTE CAPOSI PENTRU CA NOI AM FACUT PERFORMANTA CU OLTCHIM DE NE STIE TOATA TERRA SI INCA SE VORBESTE DE NOI IN LUME, NU ASTIA DE SUNT LIPITORI, SUGATORI...ETC. CARE INFILTRATI DE CEVA VREME PANA  AZI IN OLTCHIM SI NU NE REPREZINTA, NICI NU NE-AU REPREZENTAT VREODATA, CALCAND IN PICIOARE BRAND-UL OLTCHIM SI TOATA ISTORIA SA.

 UNDE NU ESTE CARTE VAI DE DECIZII, PIPEREA SI BORZA AU PICAT EXAMENUL IN FATA DL. BLANCULESCU

#30994 Re: Re: Cum este domnii Piperea si Borza, strambati din nas domnului Blanculescu la TVR1

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

#30926 SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.http://oltchim.ro/

OLTCHIM si ARPECHIM! INCHIS.


Musafir

#30988 Re: Re: Re: Re: cocalaruleeeeee,macar D L ROIBU ti a dat serviciu peste 20 de ani,acum ce mai ai?

2014-12-15 14:19:39

#30980: - Re: Re: Re: cocalaruleeeeee,macar D L ROIBU ti a dat serviciu peste 20 de ani,acum ce mai ai? 

 Dar tu unde ai fost in acesti 20 de ani? Ti-a placut cand iti intrau pe card salariile marite? De ce nu ai spus stop. De ce nu te-ai ridicat, la nivelul gandirii pe care zici ca o ai, returnand surplusul de salariu? 
 Principiul e vesnic: "la placinte inainte, la razboi inapoi"!

Iti raspun eu: "dupa razboi multi viteji se arata"!

Sa stii ca cei care au spus ca "ti-a dat serviciu pt 20 de ani" au avut dreptate.
Adu-ti aminte de CIPA si vezi ce a mai ramas din CIPA.
Adu-ti aminte de Giurgiu, Ocna Mures, Tarnaveni sau Drobeta Turnu Severin si vezi ce a insemnat in aceste orase "stingere" marilor combinate chimice.

Ce ai fi fost tu, ce am fi fost noi fara Oltchimul care a trait, dupa revolutie - din ambitia unui om, inca 20 de ani?

 


Musafir

#30989 Re: Re: Re: Re: cocalaruleeeeee,macar D L ROIBU ti a dat serviciu peste 20 de ani,acum ce mai ai?

2014-12-15 14:50:37

#30980: - Re: Re: Re: cocalaruleeeeee,macar D L ROIBU ti a dat serviciu peste 20 de ani,acum ce mai ai? 

Tu nu intelegi sau nu vrei sa intelegi? Este foarte simplu daca te uiti pe cifre:
- 600 de miloane euro - datorii in 20 de ani de "epoca Roibu";
- 200 de milioane euro - datorii in 3 luni de "epoca Balan, Spiru, Cocleti, Talpasanu" fara a investi nimic in combinat, fara a reinnoi autorizatii de mediu, ISCIR, etc.;
- 220 de milioane de euro - pierderi intr-un an de "epoca Piperea, Spiru, Talpasanu" (anul 2013 - primul an de insolventa a Oltchim), fara a reinnoi autorizatii de mediu, ISCIR, etc. dar disponibilizand 1.000 de salariati.


Unde-i performanta?
"Cine-i om si cine-i caine"?